Cybersecurity

Cybersecurity is een verzameling van technieken, processen en controles die worden toegepast om digitale informatie, systemen en netwerken te beschermen tegen cyberaanvallen, diefstal en ongeoorloofde toegang. Het begrip omvat een breed scala aan activiteiten, zoals het bewaken van netwerken, het beschermen van persoonlijke gegevens, het detecteren van dreigingen en het opstellen van incidenten.

Het belang van cybersecurity wordt steeds groter naarmate steeds meer informatie en activiteiten digitaal plaatsvinden. Bedrijven, organisaties en overheden hebben steeds meer vertrouwen in hun digitale systemen en netwerken, en het is daarom van groot belang om deze te beschermen tegen cyberaanvallen, die kunnen leiden tot financieel verlies, reputatieschade of zelfs nationale veiligheidsproblemen.

Nog niks of weinig gedaan aan cyber security? Laat ons je wegwijs maken.

Cyber security is een breed begrip wat door iedere laag van de organisatie gaat. Het is dan vaak ook lastig om voor jezelf in te schatten wat je huidige status is. Bel ons of laat ons je even bellen en we kunnen je het haarfijn uitleggen. 

Bel direct met Jeremy op 06-8384 2214

Of laat ons je terugbellen: