Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cyberhygiene

Cyberhygiene is een term die wordt gebruikt om de basisprincipes van cyberveiligheid aan te duiden. Het omvat eenvoudige maar effectieve stappen die genomen kunnen worden om cyberaanvallen te voorkomen en de impact ervan te verminderen. Dit kan bijvoorbeeld het regelmatig installeren van software-updates, het gebruik van sterk wachtwoorden en het beperken van toegang tot beveiligde netwerken en systemen omvatten.

Het belang van cyberhygiëne is dat het helpt om een groot deel van de veelvoorkomende cyberbedreigingen af te weren. Veel cyberaanvallen maken gebruik van bekende technieken, zoals phishing-e-mails of ongepatchte software, die voorkomen kunnen worden door de juiste hygiënemaatregelen te nemen. Door deze basisprincipes te volgen, kunnen organisaties en individuen hun cyberveiligheid verbeteren en de kans op succesvolle aanvallen verkleinen.

Halen jullie alles uit de Technologie en is jullie Cyber Security niveau goed genoeg?

Als dit nog niet het geval is of je weet het niet zeker? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. Wij laten je zien wat er mogelijk is en leren je wat Cyber Security is.