Cyberhygiene

Cyberhygiene is een term die wordt gebruikt om de basisprincipes van cyberveiligheid aan te duiden. Het omvat eenvoudige maar effectieve stappen die genomen kunnen worden om cyberaanvallen te voorkomen en de impact ervan te verminderen. Dit kan bijvoorbeeld het regelmatig installeren van software-updates, het gebruik van sterk wachtwoorden en het beperken van toegang tot beveiligde netwerken en systemen omvatten.

Het belang van cyberhygiëne is dat het helpt om een groot deel van de veelvoorkomende cyberbedreigingen af te weren. Veel cyberaanvallen maken gebruik van bekende technieken, zoals phishing-e-mails of ongepatchte software, die voorkomen kunnen worden door de juiste hygiënemaatregelen te nemen. Door deze basisprincipes te volgen, kunnen organisaties en individuen hun cyberveiligheid verbeteren en de kans op succesvolle aanvallen verkleinen.

Nog niks of weinig gedaan aan cyber security? Laat ons je wegwijs maken.

Cyber security is een breed begrip wat door iedere laag van de organisatie gaat. Het is dan vaak ook lastig om voor jezelf in te schatten wat je huidige status is. Bel ons of laat ons je even bellen en we kunnen je het haarfijn uitleggen. 

Bel direct met Jeremy op 06-8384 2214

Of laat ons je terugbellen: