Cyberaanval

Een cyberaanval is een poging om ongewenste toegang te krijgen tot een computer- of netwerkomgeving of om informatie te stelen, te veranderen of te vernietigen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door middel van malware, phishing, social engineering of andere technieken.

Het belang van cyber security in verband met cyberaanvallen is dat deze aanvallen kunnen leiden tot grote problemen voor bedrijven en organisaties, zoals financiële verliezen, reputatieschade en het uitlekken van vertrouwelijke informatie. Daarom is het belangrijk om maatregelen te nemen om zich tegen deze aanvallen te beschermen. Dit kan bijvoorbeeld door het implementeren van beveiligingssoftware, het opleiden van medewerkers over veilig gedrag online en het ontwikkelen van een incident responsplan.

Nog niks of weinig gedaan aan cyber security? Laat ons je wegwijs maken.

Cyber security is een breed begrip wat door iedere laag van de organisatie gaat. Het is dan vaak ook lastig om voor jezelf in te schatten wat je huidige status is. Bel ons of laat ons je even bellen en we kunnen je het haarfijn uitleggen. 

Bel direct met Jeremy op 06-8384 2214

Of laat ons je terugbellen: