Zoek
Sluit dit zoekvak.

CSMS / Cyber Security Management

Cybersecurity management, ook wel bekend als CSMS, is het proces van het beheren van de beveiliging van een organisatie’s informatiesysteem en netwerk. Dit omvat het implementeren van beveiligingsmaatregelen, het uitvoeren van risico-analyses en het ontwikkelen van beveiligingsbeleid. Het doel van CSMS is om de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van de informatie van een organisatie te waarborgen en te beschermen tegen cyberaanvallen.

Het belang van CSMS met betrekking tot cyber security is dat het helpt organisaties om zich te beschermen tegen steeds geavanceerdere en gerichte cyberaanvallen. Door beveiligingsmaatregelen te implementeren, risico’s te identificeren en te beheren en een incident-responsplan te hebben, kan een organisatie zich beter voorbereiden op eventuele aanvallen en snel reageren als er toch iets gebeurt. Dit helpt niet alleen om de impact van een aanval te beperken, maar kan ook helpen om de reputatie van de organisatie te beschermen en financiële verliezen te verminderen.

Halen jullie alles uit de Technologie en is jullie Cyber Security niveau goed genoeg?

Als dit nog niet het geval is of je weet het niet zeker? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. Wij laten je zien wat er mogelijk is en leren je wat Cyber Security is.