Zoek
Sluit dit zoekvak.

Control framework

Een control framework is een verzameling van regels, richtlijnen en standaarden die gebruikt worden om een organisatie te helpen bij het beheren van haar cyber security risico’s. Het is een set van controles die geïmplementeerd kunnen worden om de informatiebeveiliging te verbeteren en een organisatie te helpen om te voldoen aan wet- en regelgeving, industrienormen en interne richtlijnen.

Het belang van een control framework met betrekking tot cyber security is dat het helpt bij het bepalen van welke controles geïmplementeerd moeten worden om de cyber security van een organisatie te verbeteren. Het helpt bij het identificeren van de risico’s die specifiek voor een organisatie van toepassing zijn en hoe deze kunnen worden beheerd. Het biedt ook een structuur voor het regelmatig evalueren en verbeteren van de cyber security controles van een organisatie. Dit is belangrijk omdat cyber security risico’s voortdurend veranderen, dus een organisatie moet voortdurend beoordelen en bijstellen van hun controles om zichzelf te beschermen.

Halen jullie alles uit de Technologie en is jullie Cyber Security niveau goed genoeg?

Als dit nog niet het geval is of je weet het niet zeker? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. Wij laten je zien wat er mogelijk is en leren je wat Cyber Security is.