Zoek
Sluit dit zoekvak.

Containeriseren

Containerisatie is een technologie die het mogelijk maakt om software-applicaties en hun afhankelijkheden in een veilige en geïsoleerde container te verpakken. Dit maakt het gemakkelijker om de applicatie te transporteren en te implementeren op verschillende servers of omgevingen.

Op de gebied van cyber security, is containerisatie een belangrijk concept omdat het helpt bij het beperken van de potentiële impact van een security-incident. Door de container te isoleren van de rest van het systeem, kan de impact van een hack of een malware-aanval beperkt worden tot slechts de container zelf en niet het hele systeem of netwerk. Bovendien, omdat containers zijn gebaseerd op een immuun systeem, waarbij een container alleen de benodigde rechten heeft om te functioneren, is er minder kans op misbruik van een kwetsbaarheid.

Halen jullie alles uit de Technologie en is jullie Cyber Security niveau goed genoeg?

Als dit nog niet het geval is of je weet het niet zeker? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. Wij laten je zien wat er mogelijk is en leren je wat Cyber Security is.