Containeriseren

Containerisatie is een technologie die het mogelijk maakt om software-applicaties en hun afhankelijkheden in een veilige en geïsoleerde container te verpakken. Dit maakt het gemakkelijker om de applicatie te transporteren en te implementeren op verschillende servers of omgevingen.

Op de gebied van cyber security, is containerisatie een belangrijk concept omdat het helpt bij het beperken van de potentiële impact van een security-incident. Door de container te isoleren van de rest van het systeem, kan de impact van een hack of een malware-aanval beperkt worden tot slechts de container zelf en niet het hele systeem of netwerk. Bovendien, omdat containers zijn gebaseerd op een immuun systeem, waarbij een container alleen de benodigde rechten heeft om te functioneren, is er minder kans op misbruik van een kwetsbaarheid.

Nog niks of weinig gedaan aan cyber security? Laat ons je wegwijs maken.

Cyber security is een breed begrip wat door iedere laag van de organisatie gaat. Het is dan vaak ook lastig om voor jezelf in te schatten wat je huidige status is. Bel ons of laat ons je even bellen en we kunnen je het haarfijn uitleggen. 

Bel direct met Jeremy op 06-8384 2214

Of laat ons je terugbellen: