Code review

Code review is een proces waarbij code, meestal software code, wordt beoordeeld door een of meerdere personen voordat de code in productie wordt genomen. Dit wordt gedaan om te verzekeren dat de code veilig, efficiënt en geoptimaliseerd is. Het belangrijkste doel van code review is om beveiligingslekken of andere fouten in de code op te sporen voordat ze in productie komen, waardoor ze op een eenvoudige manier kunnen worden opgelost.

Cybersecurity speelt een belangrijke rol in code review, omdat het identificeren en oplossen van beveiligingslekken in de code een belangrijk onderdeel is van het proces. Het is belangrijk om te verzekeren dat de code geen kwetsbaarheden bevat die kunnen worden misbruikt door cybercriminelen, zoals SQL-injectie of cross-site scripting. Door code review, kan het risico op een succesvolle cyberaanval worden verminderd.

Nog niks of weinig gedaan aan cyber security? Laat ons je wegwijs maken.

Cyber security is een breed begrip wat door iedere laag van de organisatie gaat. Het is dan vaak ook lastig om voor jezelf in te schatten wat je huidige status is. Bel ons of laat ons je even bellen en we kunnen je het haarfijn uitleggen. 

Bel direct met Jeremy op 06-8384 2214

Of laat ons je terugbellen: