Zoek
Sluit dit zoekvak.

Code review

Code review is een proces waarbij code, meestal software code, wordt beoordeeld door een of meerdere personen voordat de code in productie wordt genomen. Dit wordt gedaan om te verzekeren dat de code veilig, efficiënt en geoptimaliseerd is. Het belangrijkste doel van code review is om beveiligingslekken of andere fouten in de code op te sporen voordat ze in productie komen, waardoor ze op een eenvoudige manier kunnen worden opgelost.

Cybersecurity speelt een belangrijke rol in code review, omdat het identificeren en oplossen van beveiligingslekken in de code een belangrijk onderdeel is van het proces. Het is belangrijk om te verzekeren dat de code geen kwetsbaarheden bevat die kunnen worden misbruikt door cybercriminelen, zoals SQL-injectie of cross-site scripting. Door code review, kan het risico op een succesvolle cyberaanval worden verminderd.

Halen jullie alles uit de Technologie en is jullie Cyber Security niveau goed genoeg?

Als dit nog niet het geval is of je weet het niet zeker? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. Wij laten je zien wat er mogelijk is en leren je wat Cyber Security is.