Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cloud security

Cloud security is een verzameling van technieken en maatregelen die worden gebruikt om gegevens en applicaties in de cloud te beschermen tegen cyberbedreigingen. Dit kan bijvoorbeeld omvatten het gebruik van encryptie voor gegevensoverdracht en -opslag, het implementeren van toegangsbeheer voor gebruikers en het monitoren van activiteiten in de cloud om verdachte activiteiten te detecteren.

Cloud computing is populair geworden omdat het organisaties in staat stelt hun IT-infrastructuur efficiënter te gebruiken en kosten te besparen. Maar het gebruik van cloudservices brengt ook nieuwe beveiligingsrisico’s met zich mee, zoals de afhankelijkheid van een externe partij voor de beveiliging van gegevens en de uitdaging om de controle te behouden over gegevens die zich buiten de organisatie bevinden. Het is daarom van groot belang voor organisaties om de juiste maatregelen te nemen voor cloud security om ervoor te zorgen dat hun gegevens en applicaties veilig zijn en hun bedrijfsprocessen niet worden onderbroken door cyberaanvallen.

Halen jullie alles uit de Technologie en is jullie Cyber Security niveau goed genoeg?

Als dit nog niet het geval is of je weet het niet zeker? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. Wij laten je zien wat er mogelijk is en leren je wat Cyber Security is.