Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cloud computing

Cloud computing is een manier om via internet toegang te krijgen tot software, opslag en andere resources die zich op afstand bevinden, in plaats van op uw eigen computer of in uw eigen datacenter. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat u niet langer fysieke servers of software hoeft te kopen of te beheren, waardoor het makkelijker en goedkoper is om toepassingen en services te gebruiken.

Met betrekking tot cyber security is cloud computing belangrijk omdat het bedrijven in staat stelt om hun IT-infrastructuur op een efficiënte en veilige manier te beheren. Door gebruik te maken van cloud services, kunnen bedrijven hun IT-kosten verminderen en tegelijkertijd hun IT-beveiliging verbeteren. Bovendien kan cloud computing bedrijven helpen om snel te reageren op veranderende bedrijfsbehoeften en hun IT-capaciteit te schalen.

Echter, wanneer bedrijven gebruik maken van cloud services, zijn ze afhankelijk van de beveiliging van de cloud provider. Dit betekent dat bedrijven hun data en toepassingen uit handen geven aan een derde partij. Dit maakt het belangrijk om de cloud provider te evalueren op hun beveiligingspraktijken en om de juiste maatregelen te nemen om de data te beschermen die zich in de cloud bevindt.

Halen jullie alles uit de Technologie en is jullie Cyber Security niveau goed genoeg?

Als dit nog niet het geval is of je weet het niet zeker? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. Wij laten je zien wat er mogelijk is en leren je wat Cyber Security is.