Zoeken
Sluit dit zoekvak.

CISSP / Certified Information System Security Professional

CISSP is een afkorting voor “Certified Information Systems Security Professional”. Het is een certificering die wordt aangeboden door (ISC)², een internationale non-profitorganisatie die zich richt op het versterken van cyberveiligheid. CISSP is een van de meest gerespecteerde certificeringen op het gebied van informatiebeveiliging.

Om CISSP te behalen moeten kandidaten een examen afleggen waarin hun kennis van de informatiebeveiliging wordt getest. Het examen test de kandidaat op verschillende onderwerpen zoals beleid, organisatie, technologie, en beheer van informatiebeveiliging.

Het belang van CISSP voor cyber security is dat het aantoont dat iemand over een diepgaande kennis beschikt van informatiebeveiliging en dat deze persoon in staat is om deze kennis toe te passen in de praktijk. Dit kan bijvoorbeeld van belang zijn voor organisaties die op zoek zijn naar een ervaren en gekwalificeerd informatiebeveiligingsprofessional om hun netwerk te beveiligen.

Halen jullie alles uit de Technologie en is jullie Cyber Security niveau goed genoeg?

Als dit nog niet het geval is of je weet het niet zeker? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. Wij laten je zien wat er mogelijk is en leren je wat Cyber Security is.