Zoek
Sluit dit zoekvak.

CISO / Chief Information Security Officer

CISO staat voor Chief Information Security Officer. Dit is een functie binnen een organisatie die verantwoordelijk is voor de informatiebeveiliging. CISO’s zijn verantwoordelijk voor het identificeren, beoordelen en beheren van risico’s voor de informatiebeveiliging van een organisatie. Zij werken samen met IT- en andere afdelingen om de veiligheid van informatie te waarborgen en te bewaken.

Het belang van een CISO voor de cyber security van een organisatie is groot omdat ze verantwoordelijk zijn voor het verminderen van risico’s op cyberaanvallen en datalekken. Zij ontwikkelen en implementeren beveiligingsstrategieën en -maatregelen om de organisatie te beschermen tegen cyberdreigingen. Ze zorgen er ook voor dat de organisatie voldoet aan de relevante wet- en regelgeving en dat er een incidentenbeheerplan is voor als er toch iets gebeurt.

Halen jullie alles uit de Technologie en is jullie Cyber Security niveau goed genoeg?

Als dit nog niet het geval is of je weet het niet zeker? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. Wij laten je zien wat er mogelijk is en leren je wat Cyber Security is.