Chatham house rule

De Chatham House Rule is een regel die vaak wordt gebruikt bij conferenties, bijeenkomsten en discussies, die zorgt dat deelnemers kunnen spreken zonder angst te worden geciteerd of geciteerd te worden zonder hun toestemming. De regel stelt dat deelnemers aan een bijeenkomst geen informatie die tijdens de bijeenkomst is gedeeld, mogen gebruiken om de herkomst van de informatie te onthullen. Dit creëert een veilige omgeving waarin deelnemers vrij kunnen delen van informatie en ideeën.

In het kader van cyber security is de Chatham House Rule belangrijk omdat het bedrijven en organisaties in staat stelt om openhartig te praten over cyberbeveiligingsproblemen zonder angst te hebben voor reputatieschade of verlies van zakelijke kansen. Bedrijven kunnen gebruik maken van de Chatham House Rule om informatie over cyberincidenten en -bedreigingen te delen met andere bedrijven en organisaties, zonder angst te hebben voor openbaarmaking. Dit kan hen helpen bij het identificeren en aanpakken van problemen en het verbeteren van hun algehele cyberbeveiliging

Nog niks of weinig gedaan aan cyber security? Laat ons je wegwijs maken.

Cyber security is een breed begrip wat door iedere laag van de organisatie gaat. Het is dan vaak ook lastig om voor jezelf in te schatten wat je huidige status is. Bel ons of laat ons je even bellen en we kunnen je het haarfijn uitleggen. 

Bel direct met Jeremy op 06-8384 2214

Of laat ons je terugbellen: