Zoek
Sluit dit zoekvak.

Chatham house rule

De Chatham House Rule is een regel die vaak wordt gebruikt bij conferenties, bijeenkomsten en discussies, die zorgt dat deelnemers kunnen spreken zonder angst te worden geciteerd of geciteerd te worden zonder hun toestemming. De regel stelt dat deelnemers aan een bijeenkomst geen informatie die tijdens de bijeenkomst is gedeeld, mogen gebruiken om de herkomst van de informatie te onthullen. Dit creëert een veilige omgeving waarin deelnemers vrij kunnen delen van informatie en ideeën.

In het kader van cyber security is de Chatham House Rule belangrijk omdat het bedrijven en organisaties in staat stelt om openhartig te praten over cyberbeveiligingsproblemen zonder angst te hebben voor reputatieschade of verlies van zakelijke kansen. Bedrijven kunnen gebruik maken van de Chatham House Rule om informatie over cyberincidenten en -bedreigingen te delen met andere bedrijven en organisaties, zonder angst te hebben voor openbaarmaking. Dit kan hen helpen bij het identificeren en aanpakken van problemen en het verbeteren van hun algehele cyberbeveiliging

Halen jullie alles uit de Technologie en is jullie Cyber Security niveau goed genoeg?

Als dit nog niet het geval is of je weet het niet zeker? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. Wij laten je zien wat er mogelijk is en leren je wat Cyber Security is.