Censorship

Censorship is het beperken of verbieden van de vrijheid van meningsuiting of toegang tot bepaalde informatie. Dit kan worden gedaan door overheden of andere organisaties om verschillende redenen, zoals het beschermen van de nationale veiligheid of het voorkomen van de verspreiding van onjuiste informatie.

In de context van cyber security is censuur van belang omdat het kan worden gebruikt om gevoelige informatie te verbergen of te beperken, zoals informatie over beveiligingslekken of aanvallen. Censuur kan ook worden gebruikt om toegang tot bepaalde websites of informatie te blokkeren, wat kan leiden tot een vermindering van de veiligheid van gebruikers. Bovendien kan censuur ook leiden tot onjuiste informatie verspreiden of vrijheid van meningsuiting beperken.

Nog niks of weinig gedaan aan cyber security? Laat ons je wegwijs maken.

Cyber security is een breed begrip wat door iedere laag van de organisatie gaat. Het is dan vaak ook lastig om voor jezelf in te schatten wat je huidige status is. Bel ons of laat ons je even bellen en we kunnen je het haarfijn uitleggen. 

Bel direct met Jeremy op 06-8384 2214

Of laat ons je terugbellen: