Zoek
Sluit dit zoekvak.

Business continuity plan

Een Business Continuity Plan (BCP) is een document dat beschrijft hoe een organisatie zich voorbereidt, reageert en herstelt van een crisis of een onverwachte gebeurtenis die de normale bedrijfsvoering kan onderbreken. Het is een belangrijk onderdeel van de bedrijfscontinuïteit en heeft als doel om de impact van een crisis te verkleinen en zo snel mogelijk terug te keren naar normale bedrijfsvoering.

Met betrekking tot cyber security, is het belangrijk om BCP te hebben omdat cyber aanvallen en incidenten een grote impact kunnen hebben op de beschikbaarheid van digitale systemen en gegevens, en dus op de bedrijfsvoering. Een BCP helpt organisaties om zich voor te bereiden op cyber incidenten en snel te reageren en herstellen van aanvallen, waardoor de impact op de bedrijfsvoering wordt verminderd. Daarom is het belangrijk om een BCP te hebben dat specifiek gericht is op cyber security risico’s en incidenten.

Halen jullie alles uit de Technologie en is jullie Cyber Security niveau goed genoeg?

Als dit nog niet het geval is of je weet het niet zeker? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. Wij laten je zien wat er mogelijk is en leren je wat Cyber Security is.