Business continuity plan

Een Business Continuity Plan (BCP) is een document dat beschrijft hoe een organisatie zich voorbereidt, reageert en herstelt van een crisis of een onverwachte gebeurtenis die de normale bedrijfsvoering kan onderbreken. Het is een belangrijk onderdeel van de bedrijfscontinuïteit en heeft als doel om de impact van een crisis te verkleinen en zo snel mogelijk terug te keren naar normale bedrijfsvoering.

Met betrekking tot cyber security, is het belangrijk om BCP te hebben omdat cyber aanvallen en incidenten een grote impact kunnen hebben op de beschikbaarheid van digitale systemen en gegevens, en dus op de bedrijfsvoering. Een BCP helpt organisaties om zich voor te bereiden op cyber incidenten en snel te reageren en herstellen van aanvallen, waardoor de impact op de bedrijfsvoering wordt verminderd. Daarom is het belangrijk om een BCP te hebben dat specifiek gericht is op cyber security risico’s en incidenten.

Nog niks of weinig gedaan aan cyber security? Laat ons je wegwijs maken.

Cyber security is een breed begrip wat door iedere laag van de organisatie gaat. Het is dan vaak ook lastig om voor jezelf in te schatten wat je huidige status is. Bel ons of laat ons je even bellen en we kunnen je het haarfijn uitleggen. 

Bel direct met Jeremy op 06-8384 2214

Of laat ons je terugbellen: