Zoek
Sluit dit zoekvak.

APT

Advanced Persistent Threat (APT) is een type cyberaanval waarbij een geavanceerde tegenstander, vaak een statelijke actor, zich richt op een specifiek doel, zoals een bedrijf of overheid. APT’s zijn specifiek gericht op het verkrijgen van gevoelige informatie of het achterhalen van geheime informatie over een bedrijf of overheid. Dit kan door middel van phishing e-mails, malware infecties of andere technieken.

Het belang van cyber security tegen APT’s ligt in het beschermen van gevoelige informatie en het voorkomen van data-diefstal of andere vormen van sabotage. Bedrijven moeten zich bewust zijn van de risico’s van APT’s en erop voorbereid zijn met geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals geavanceerde firewalls, intrusion detection systems en geavanceerde analyse van netwerkverkeer. Ook is het belangrijk om medewerkers te trainen in het herkennen van phishing e-mails en het veilig omgaan met gevoelige informatie.

Halen jullie alles uit de Technologie en is jullie Cyber Security niveau goed genoeg?

Als dit nog niet het geval is of je weet het niet zeker? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. Wij laten je zien wat er mogelijk is en leren je wat Cyber Security is.