APT

Advanced Persistent Threat (APT) is een type cyberaanval waarbij een geavanceerde tegenstander, vaak een statelijke actor, zich richt op een specifiek doel, zoals een bedrijf of overheid. APT’s zijn specifiek gericht op het verkrijgen van gevoelige informatie of het achterhalen van geheime informatie over een bedrijf of overheid. Dit kan door middel van phishing e-mails, malware infecties of andere technieken.

Het belang van cyber security tegen APT’s ligt in het beschermen van gevoelige informatie en het voorkomen van data-diefstal of andere vormen van sabotage. Bedrijven moeten zich bewust zijn van de risico’s van APT’s en erop voorbereid zijn met geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals geavanceerde firewalls, intrusion detection systems en geavanceerde analyse van netwerkverkeer. Ook is het belangrijk om medewerkers te trainen in het herkennen van phishing e-mails en het veilig omgaan met gevoelige informatie.

Nog niks of weinig gedaan aan cyber security? Laat ons je wegwijs maken.

Cyber security is een breed begrip wat door iedere laag van de organisatie gaat. Het is dan vaak ook lastig om voor jezelf in te schatten wat je huidige status is. Bel ons of laat ons je even bellen en we kunnen je het haarfijn uitleggen. 

Bel direct met Jeremy op 06-8384 2214

Of laat ons je terugbellen: