Search
Close this search box.

Ben jij op zoek naar een uitdagende salesfunctie waarbij je letterlijk geen grenzen hebt aan wat je kunt verdienen? Didev, een toonaangevend bedrijf in technologische innovatie en digitale veiligheid, zoekt een dynamische sales professional die klaar is om de wereld van tech te veroveren. Bij ons vind je geen bonusplafond. Jouw inzet en succes bepalen direct jouw inkomen.

Jouw kans om te schitteren:
Wij bieden jou de unieke mogelijkheid om op flexibele basis te werken, met de keuze tussen een vast dienstverband of als zelfstandige. Onze beloningsstructuur is ontworpen om jouw harde werk en succes te belonen, met bonussen die meegroeien met de omzet die je genereert. Zo zal je blijven profiteren van iedere klant die je ooit hebt binnen gehaald. Kies je voor in dienst, dan heb je een basis salaris plus bonus, maar kies je voor de zelfstandige route, dan zijn de bonus percentages aanzienlijk hoger en uitgebreider, risico wordt uiteraard beloond.

Wat bieden wij?

  • Geen bonus limieten

  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis of op locatie te werken.

  • Een investering in jouw ontwikkeling om de beste versie van jezelf te worden in de sales.

  • Alle handvatten die je nodig hebt om te excelleren.

Wat zoeken wij? 

  • Gedrevenheid om nieuwe B2B klanten aan te trekken en relaties op directieniveau te onderhouden.

  • Creativiteit in je aanpak en de drive om deals te sluiten.

  • Passie voor technologie en innovatie.

  • Voorkennis over Cyber Security, AI, automatiseren etc is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Wat je moet weten leren wij je!

Jouw toekomst bij Didev:
We willen de echte jij leren kennen. Schrijf een reflectie van jezelf en stuur deze naar Algemeen@Didev.nl. Dit is jouw kans om te laten zien wie je bent. Je mag ook je CV en motivatiebrief mee sturen, maar dit is niet noodzakelijk. Ons proces is ontworpen om jouw unieke potentieel te ontdekken.

Durf jij de uitdaging aan te gaan in een wereld zonder bonusplafond? Ben jij klaar om je stempel te drukken in de tech wereld? Solliciteer dan vóór 1 maart en laat ons samen grenzen verleggen.

Neem de stap, solliciteer nu en ontdek hoe ver jouw ambitie en talent je kunnen brengen binnen de innovatieve wereld van Didev!