Zoek
Sluit dit zoekvak.

Training: AI strategie voor directie & management Duur: 2 dagen | E-learning + fysieke training | €1000,-

Duik in de wereld van kunstmatige intelligentie met onze uitgebreide training ‘AI Strategie’. Van het ontwikkelen van basiskennis over AI tot het creëren van je eigen AI strategie, we begeleiden je door elke stap. Speciaal ontworpen voor directieleden en managers, deze training helpt je om je bedrijfsprocessen te verbeteren, je team succesvol te begeleiden in de AI-transitie en om maximaal voordeel te halen uit de mogelijkheden van AI-technologie.

De training :

Deze intensieve training biedt een breed spectrum aan kennis, van de fundamenten van AI tot de praktische toepassing ervan in jouw organisatie. Je volgt modules over basiskennis AI, beschikbare AI-tools en technologieën, procesverbetering en automatisering, transitieaanpak, real-world cases en strategieontwikkeling. Naast theorie, werk je hands-on aan het in kaart brengen van processen en het uitwerken van eerste AI-toepassingen binnen jouw organisatie.

Voor wie : Directieleden, managers en leidinggevende

Deze training is speciaal gemaakt voor directieleden, managers en leidinggevenden die strategische beslissingen nemen binnen hun organisatie. Je hebt geen technische voorkennis nodig om deel te nemen.

Wat je zult leren :

Aan het eind van de training heb je een goed begrip van AI, de potentiële toepassingen ervan, en hoe je het kunt integreren in jouw bedrijfsstrategie. Je leert over de beste AI-tools en technologieën, hoe je bedrijfsprocessen kunt verbeteren en automatiseren met AI, en hoe je jouw team effectief kunt begeleiden tijdens een AI-transitie. Daarnaast leer je hoe je een AI-strategie voor jouw organisatie kunt ontwikkelen en implementeren.

Nog vragen? Laat ons je helpen

Heb je vragen of wil je meer informatie over de training? Neem gerust contact met ons op via 0316 798 000 of training@didev.nl. We zijn er om je te helpen.

Inschrijven. Kies de datum