Didev als jullie Tech Partner Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van technologie voor jouw bedrijf.

Ontketen het onbenutte potentieel van jouw bedrijf door middel van geavanceerde technologische oplossingen. Wij zijn hier om jou te helpen met elke stap op weg naar jouw digitale transformatie.

  • Heb je ooit gedacht aan het implementeren van blockchain-technologie?
  • Vraag je je af hoe veilig jouw bedrijf is tegen cyberdreigingen?
  • Overweeg je de integratie van AI om je bedrijfsprocessen te stroomlijnen?
  • Wil je meer inzicht in jouw gegevens en hoe je deze kunt gebruiken om gefundeerde beslissingen te nemen?


Neem de eerste stap naar een betere en veiligere digitale toekomst voor jouw bedrijf.

Bij DIDEV, geloven we dat technologie de drijvende kracht achter groei en innovatie is. We hebben het tot onze missie gemaakt om bedrijven technologisch slimmer en veiliger te maken.

We zijn opgericht vanuit een diepe passie voor technologie en een verlangen om deze op een zinvolle manier te gebruiken voor bedrijven. Maar we hebben gemerkt dat, al te vaak, technologisch advies en strategische besluitvorming worden overgelaten aan onervaren IT-partijen die de diepte en reikwijdte van het potentieel niet volledig begrijpen.

Soms hebben deze partijen de juiste kennis, maar missen ze de expertise om deze effectief in te zetten en te borgen in bedrijfsprocessen. Dit resulteert in onvolledige strategieën, gemiste kansen en een duisternis waarin bedrijven worstelen om het licht van technologische mogelijkheden te zien.

Daarom zijn wij hier.

Wij streven ernaar om deze cyclus te doorbreken en te zorgen voor een helder pad naar technologische vooruitgang voor jouw bedrijf. Wij geloven dat elk bedrijf, ongeacht de omvang, de mogelijkheid moet hebben om ten volle te profiteren van de voordelen die technologie kan bieden.

Wij treden op als jouw strategische tech-partners, jouw CISO en CTO, en helpen je niet alleen te begrijpen wat de technologie voor jou kan doen, maar ook hoe je het kunt implementeren en benutten voor blijvende groei en veiligheid.

Met DIDEV aan je zijde, hoef je niet langer in het duister te tasten. Wij zijn hier om je de weg te wijzen naar een slimmere, veiligere en meer innovatieve toekomst voor jouw bedrijf.

Wat bieden wij aan ?

Cyber Security

Jouw veiligheid is onze prioriteit. We beginnen met een uitgebreide cybersecurity nul-meting om de huidige beveiligingsstatus van jouw bedrijf in kaart te brengen. Hierbij onderzoeken we mogelijke kwetsbaarheden, evalueren we bestaande beveiligingsprotocollen en identificeren we gebieden die verbetering behoeven. Vervolgens ontwerpen we een op maat gemaakt actieplan om jouw cybersecurity te verbeteren, rekening houdend met zowel huidige bedreigingen als opkomende risico’s. We zorgen ervoor dat je niet alleen beveiligd bent, maar ook voorbereid bent op de dynamische cybersecurity-uitdagingen van de toekomst.

AI

Bij DIDEV zien we AI niet alleen als een technologische innovatie, maar als een strategisch hulpmiddel om bedrijfsprocessen te transformeren. Of het nu gaat om het automatiseren van klantenservice, het verbeteren van productontwikkeling, of het faciliteren van data-analyse, wij kunnen helpen bij het identificeren en implementeren van de juiste AI-oplossing voor jouw unieke behoeften. We begeleiden je door het volledige proces, van het conceptualiseren van AI-oplossingen tot hun integratie en beheer, om ervoor te zorgen dat je het meeste haalt uit deze krachtige technologie.

Data

In een wereld die steeds meer datagestuurd wordt, is het vermogen om gegevens effectief te interpreteren en te gebruiken cruciaal voor succes. We helpen je dit vermogen te ontwikkelen door middel van grondige data-analyses en bruikbare inzichten. We duiken diep in jouw data om trends, patronen en verbanden te identificeren die je kunnen helpen bij het nemen van beter geïnformeerde en meer strategische beslissingen. Ons doel is niet alleen om jouw gegevens voor je te laten werken, maar om je een datagestuurde organisatie te maken.

 

Automatiseren

Automatisering is een krachtig hulpmiddel dat je kan helpen bij het verhogen van de efficiëntie, het verminderen van fouten en het vrijmaken van waardevolle tijd en middelen. We identificeren gebieden in jouw bedrijf die baat kunnen hebben bij automatisering, en ontwerpen en implementeren op maat gemaakte automatiseringsoplossingen om deze doelen te bereiken. Of het nu gaat om operationele processen, klantenservice of dataverwerking, we kunnen helpen bij het ontdekken en benutten van de voordelen van automatisering.

IT-omgeving

Een effectieve IT-strategie begint met een grondig begrip van de bestaande IT-omgeving. We doen een uitgebreide evaluatie van jouw huidige IT-infrastructuur, systemen en processen om gebieden van verbetering te identificeren. Op basis van deze evaluatie, stellen we een strategisch plan voor om jouw IT-omgeving te optimaliseren voor efficiëntie, veiligheid en toekomstige groei.

Blockchain

Wij geloven in de transformatieve kracht van blockchain-technologie en willen deze binnen jouw bereik brengen. Of je nu een nieuwe strategie wilt ontwikkelen of een bestaande wilt verbeteren, we kunnen je helpen de mogelijkheden van blockchain te benutten. Van het ontwerpen van een op maat gemaakte blockchain-strategie tot het ontwikkelen van proof-of-concept en het waarborgen van een naadloze integratie in jouw bestaande bedrijfsprocessen, we zorgen ervoor dat je de vele voordelen van blockchain-technologie volledig kunt benutten.

 

Werkwijze ?

Bij DIDEV begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom nemen we de tijd om jou en je bedrijf te leren kennen voordat we aanbevelingen doen of oplossingen implementeren. Onze werkwijze bestaat uit twee hoofdfasen:

Screeningfase – €2500,- :

We starten het traject met een uitgebreide screening van jouw huidige technologische omgeving. Tijdens deze fase analyseren we jouw bestaande systemen, processen en beveiligingsmaatregelen om een gedetailleerd beeld te krijgen van je huidige situatie. We identificeren potentiële verbeterpunten en gebieden die mogelijk risico’s vormen. Op basis van deze analyse stellen we een strategisch actieplan op maat voor je bedrijf samen.

Wij screenen:

  • Cyber Security Nul-meting
  • AI mogelijkheden
  • Wat is er aan data, wat kunnen we gebruiken en wat kunnen we gaan verzamelen? 
  • Automatiseringsmogelijkheden
  • IT-omgeving screening
  • Blockchain mogelijkheden

Implementatie en Onderhoudsfase – Vanaf €1000,- per maand:

Na de screeningfase stappen we over naar een maandelijks model. Hierin nemen we een actieve rol in de implementatie van de aanbevolen oplossingen uit het actieplan. We worden als het ware onderdeel van jouw team, en werken zij aan zij met jouw medewerkers om ervoor te zorgen dat alles soepel en veilig blijft draaien. Onze inzet stopt niet bij advies alleen; we zijn betrokken bij elk aspect van de implementatie en het onderhoud, en zorgen voor continue monitoring van jouw technologische omgeving. Bovendien houden we je op de hoogte van nieuwe technologische ontwikkelingen en trends die relevant kunnen zijn voor jouw bedrijf.

Gelijk een afspraak maken voor de eerste screeningsdag ?

Nog vragen? of eerst even een gesprek met ons? Bel ons op 0316-798000

Let's get started

Algemeen@didev.nl
0316 – 798 000

We streven ernaar om maximale waarde te leveren voor jouw investering, met de nadruk op kwaliteit, effectiviteit en duurzaamheid van de geleverde oplossingen. Jouw succes is ons succes, en we kijken ernaar uit om je te begeleiden op jouw technologische reis.