Zoeken
Sluit dit zoekvak.

DIDEV: Jouw Strategische Technologiepartner voor Ongekende Groei Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van technologie voor jouw bedrijf.

Bij DIDEV geloven we in de transformatieve kracht van technologie en streven we ernaar bedrijven niet alleen technologisch slimmer en veiliger te maken, maar ook om ze te empoweren met de kennis om zelfstandig te gedijen in de digitale wereld.

Waarom DIDEV?

Wij begrijpen dat de kracht van technologie niet alleen in de tools ligt, maar in het vermogen van bedrijven om die tools effectief te gebruiken. Bij DIDEV gaan we verder dan het bieden van oplossingen; we delen onze expertise zodat jij in de toekomst zelfverzekerd technologische uitdagingen kunt aangaan.

Ons Aanbod en Diensten

Bij DIDEV zijn we niet slechts een externe dienstverlener; we vormen een integraal onderdeel van jouw team. Elke adviespunt en actie die we ondernemen, doen we met jullie belangen voorop. Het is alsof je de volledige rijkdom aan technologische kennis intern hebt. Wij zijn er om niet alleen oplossingen te bieden, maar om samen met jouw bedrijf te groeien, te innoveren en te excelleren in de digitale wereld. Jouw succes is ons succes, en dat vormt de kern van onze benadering.

Cyber Security

Beveiliging van de hoogste standaard. Van nulmeting tot dynamische risicopreventie, wij zorgen ervoor dat je niet alleen beveiligd bent, maar ook klaar bent voor toekomstige bedreigingen.

AI

Transformeer bedrijfsprocessen met AI-oplossingen op maat, begeleid door experts van concept tot integratie.

Data

Ontgrendel het potentieel van jouw gegevens met diepgaande analyses en bruikbare inzichten.

Automatiseren

Verhoog de efficiëntie en bespaar tijd met op maat gemaakte automatiseringsoplossingen.

IT-omgeving

Optimaliseer jouw IT-infrastructuur voor efficiëntie, veiligheid en groei.

Wij zorgen ervoor dat jullie IT-leverancier / IT’er mee ontwikkeld met de hedendaagse mogelijkheden. 

Blockchain

Breng de transformatieve kracht van blockchain binnen handbereik met op maat gemaakte strategieën en naadloze integratie.

Wij implementeren blockchain alleen als dit toegevoegde waarde heeft voor jullie. 

Onze werkwijze

Onze werkwijze begint met een grondige screening van jouw technologische omgeving, gevolgd door een actieve rol in de implementatie en continue monitoring. Wij worden jouw strategische technologiepartner, betrokken bij elk aspect van jouw digitale transformatie.

Screeningfase – €2500,- :

We starten het traject met een uitgebreide screening van jouw huidige technologische omgeving. Tijdens deze fase analyseren we jouw bestaande systemen, processen en beveiligingsmaatregelen om een gedetailleerd beeld te krijgen van de huidige situatie. We identificeren potentiële verbeterpunten en gebieden die mogelijk risico’s vormen. Op basis van deze analyse stellen we een strategisch actieplan op maat voor je bedrijf samen.

Wij screenen:

  • Cyber Security Nul-meting
  • AI potentie workshop
  • Wat is er aan data, wat kunnen we gebruiken en wat kunnen we gaan verzamelen? 
  • Bedrijfsprocessen in kaart brengen
  • Automatiseringsmogelijkheden
  • IT-omgeving screening
  • Blockchain mogelijkheden

Implementatie en Onderhoudsfase – Vanaf €500,- per maand:

Na de screeningfase evolueren we naar een maandelijks model, waarin we een proactieve rol aannemen bij de implementatie van de aanbevolen oplossingen uit het actieplan. We integreren als het ware met jouw team en werken nauw samen met jouw medewerkers om ervoor te zorgen dat alle processen soepel en veilig blijven verlopen. Onze betrokkenheid gaat verder dan louter advies; we zijn actief bij elk aspect van de implementatie en het onderhoud betrokken. Door voortdurende monitoring van jouw technologische omgeving garanderen we een stabiele werking. Daarbovenop houden we je op de hoogte van opkomende technologische ontwikkelingen en trends die van belang kunnen zijn voor de groei van jouw bedrijf.

Gelijk een afspraak maken voor de eerste screeningsdag ?

Nog vragen? of eerst even een gesprek met ons? Bel ons op 0316-798000