Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Je eigen parttime CTO en CISO!

Tech Partner

Voor middel en grote bedrijven

In een snel veranderende digitale wereld is het cruciaal om technologisch voorop te lopen. Bij Didev begrijpen we dat technologie niet alleen een tool is, maar een drijvende kracht achter succes. Wij zijn hier om jouw onderneming te ondersteunen bij elke stap richting technologische excellentie.

Wij ondersteunen ook kleine bedrijven. Neem contact op voor meer informatie

1 Waarom heb je een tech partner nodig?

In de snel veranderende digitale wereld waar technologische innovaties elkaar in hoog tempo opvolgen, is het cruciaal om een voorsprong te hebben op de markt. Veel bedrijven hebben diverse dienstverleners en wat kennis in huis, maar dit is vaak onvoldoende om werkelijk te excelleren. Hier komt de rol van een Tech Partner om de hoek kijken. Wij kijken niet alleen naar wat wij kunnen aanbieden, maar vooral naar wat er nodig is voor jouw organisatie. Wij worden een deel van jouw team, brengen samen alles in kaart, ontwikkelen een strategie en begeleiden je naar het vooraf vastgestelde niveau. Dit zorgt voor een betere kwaliteit van dienstverlening en maakt technologische integratie op maat mogelijk.

  1. Advies en begeleiding op maat: In een landschap waar technische dienstverleners vaak beperkt zijn tot hun eigen specialismen, bieden wij een frisse blik die verder reikt dan de conventionele grenzen. Ons team is niet alleen gefocust op het leveren van standaarddiensten; wij streven ernaar om de volledige technologische potentie van jouw organisatie te ontsluiten. 
  2. Expertise en specialisatie: Ons team bestaat uit generalisten met een brede kennis en toegang tot een poule van experts in diverse technologische domeinen, wat zorgt voor een holistische benadering van technologie-integratie.
  3. Strategische innovatie: Wij helpen bij het identificeren van innovatieve oplossingen die bedrijfsprocessen optimaliseren, het competitievermogen verhogen en nieuwe waarde creëren voor je klanten.
  4. Verhoging van cyber security niveau: Cyber security wordt strategisch uitgebouwd, waarbij we eerst zorgen voor een solide basis om vervolgens het niveau van security en compliance te verhogen.
  5. Schaalbaar en flexibel: Onze dienstverlening is aan te passen aan de groei en veranderende behoeften van je bedrijf. Dit biedt de mogelijkheid om diensten op te schalen of af te schalen op basis van de strategie en actuele behoeften.

Je eigen CTO & CISO! Wij helpen je alles uit de technologie te halen

2 Waarmee wij jullie gaan ondersteunen:

Wij zetten ons in om jullie organisatie naar technische excellentie te leiden. Dit begint met een grondige screening om een helder beeld te krijgen van jullie huidige situatie. Vervolgens werken we samen aan het ontwikkelen van een strategie, waarna we een gedetailleerde roadmap voor de komende 12 maanden opstellen. Gedurende dit hele proces integreren we volledig in jullie team, waardoor jullie direct toegang krijgen tot onze uitgebreide kennisbasis. We begeleiden jullie stap voor stap naar een hoger niveau van technische bekwaamheid, en bieden ondersteuning op de volgende gebieden:

Organisatorisch technisch sterk worden

Ons doel is om jullie organisatie de volledige controle over technologie te geven. Het beheren van technologische middelen en kennis is een complexe uitdaging, maar essentieel voor het behouden van competitief voordeel. Wij zorgen ervoor dat deze kennis geborgd wordt in jullie processen en procedures. Door onze actieve deelname in gesprekken met externe partijen, zoals IT-leveranciers of softwareconsultants, waarborgen we dat jullie belangen voorop staan. We stellen ook strakke documentatie op, wat de flexibiliteit met leveranciers verhoogt en jullie minder afhankelijk maakt. Zo blijft de regie stevig in jullie handen, waardoor overstappen van leverancier geen immense opgave meer is. Met onze hulp wordt jullie organisatie niet alleen technisch sterker, maar ook strategisch wendbaarder.

Processendocumentatie vormt de ruggengraat van elk bedrijf, en dat gaat het ook voor jullie worden. Het biedt niet alleen de controle die nodig is over jullie technologie, maar opent ook deuren naar een wereld van efficiëntie en innovatie. Denk aan het gemak waarmee je van IT-leverancier kunt wisselen, dankzij een helder overzicht van alle bedrijfsprocessen. Dit maakt een vlekkeloze implementatie door een IT-architect mogelijk.

Wij ondersteunen jullie bij het opzetten van een volledige processendocumentatie. Dit doen we door een verantwoordelijke binnen jullie bedrijf te selecteren en op te leiden, waarna we samen de documentatie opbouwen. Een bijzonder onderdeel van onze aanpak is procesmining, waarbij we met behulp van tools de menselijke processen in kaart brengen. Dit levert direct bruikbare inzichten op die de basis leggen voor automatisering, het gebruik van low- en no-code applicaties, AI, procesoptimalisatie, en meer. Processendocumentatie is niet alleen essentieel; het vormt de fundering van jullie gehele bedrijfsvoering.

Het opzetten van een gedegen beleid is essentieel voor de digitale infrastructuur van elk bedrijf. Wij bieden ondersteuning bij het creëren van beleidsdocumentatie die alle aspecten van jullie digitale omgeving raakt. Samen finetunen we deze documenten om jullie organisatie niet alleen meer structuur te geven, maar ook te zorgen dat jullie voldoen aan relevante compliance-eisen. Door deze aanpak garanderen we dat jullie beleid niet alleen actueel is, maar ook volledig aansluit bij de unieke behoeften en doelstellingen van jullie bedrijf.

Het versterken van kennis en bewustzijn binnen jullie team is cruciaal. Daarom bieden wij een breed scala aan trainingen en e-learning cursussen aan, specifiek ontworpen om zowel jullie algemene als specialistische kennis te vergroten. Onze trainingen variëren van gerichte sessies voor directie en management, gericht op essentiële organisatorische aspecten van technologie, tot uitgebreide programma’s voor alle medewerkers om techniek te begrijpen, bij te dragen aan cyberveiligheid en technologie optimaal te benutten. Door interne kennis actief te bevorderen, zetten we samen de stap naar efficiënte groei en het volledig benutten van jullie bedrijfspotentieel.

In een tijdperk waarin cyberaanvallen niet langer een vraag van ‘of’, maar ‘wanneer’ zijn, is cybersecurity van cruciaal belang voor elk bedrijf. Veel organisaties zijn zich nog niet voldoende bewust van de risico’s of hebben onvoldoende maatregelen genomen om zich te beschermen. Een effectieve manier om jullie beveiligingsstatus te evalueren, is door te bepalen wat expliciet niet beveiligd is binnen jullie organisatie. Dit proces van het identificeren en bewust toestaan van uitzonderingen – zoals bepaalde functies voor specifieke gebruikers – onderstreept het belang van een strategische aanpak van cybersecurity.

Samen met jullie, jullie IT-leverancier en andere technische partners, werken wij aan het verbeteren van jullie cyberveiligheid en compliance. We beginnen met het behalen van een vastgestelde baseline voor beveiliging, waarna we verder bouwen om jullie beveiligingsniveau te verhogen. Door middel van training en bewustwordingscampagnes minimaliseren we risico’s en zorgen we ervoor dat jullie bedrijf niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst, veilig is.

AI staat op het punt elke sector te transformeren, en het is cruciaal om deze golf van innovatie niet te missen. Waar tools zoals ChatGPT, midjourney en Adobe Firefly al indrukwekkende efficiëntieverbeteringen en functieverbeteringen hebben laten zien, ligt de ware kracht van AI in het ontwikkelen en integreren van op maat gemaakte AI-modellen binnen jullie eigen bedrijf. Dit kan leiden tot diepgaande automatisering en het ontwikkelen van geheel nieuwe, AI-gedreven processen, waardoor jullie bedrijf een significante efficiëntieslag kan maken.

Wij hebben ervaring met het succesvol integreren van AI in diverse bedrijven, waarbij in sommige gevallen het werk van hele afdelingen geautomatiseerd werd, wat neerkwam op een besparing van meer dan 5 FTE. Hoewel we specifieke use cases niet online delen, bespreken we graag in een persoonlijk gesprek wat AI voor jullie kan betekenen en hoe jullie de concurrentie voor kunnen blijven door de kracht van AI te omarmen.

Automatisering speelt al lang een rol in het verhogen van bedrijfsefficiëntie, maar met de opkomst van AI worden de mogelijkheden exponentieel groter. Door software binnen het bedrijf naadloos met elkaar te laten communiceren, kunnen we regels instellen die repetitieve taken automatiseren. Dit niet alleen verlicht de werkdruk voor medewerkers door tijdrovende pijnpunten te elimineren, maar verbetert ook de algehele productiviteit.

Een centrale aanpak in automatisering is essentieel, vooral in grotere bedrijven waar complexiteit snel kan toenemen. Door automatisering duidelijk op te zetten en te beheren, zorgen we voor overzicht en controle over de processen, waardoor jullie organisatie gestroomlijnder en efficiënter wordt.

In het tijdperk van Big Data verzamelt elk bedrijf enorme hoeveelheden informatie. Het efficiënt verwerken en inrichten van deze data, bijvoorbeeld met tools als PowerBI, wordt steeds crucialer, vooral nu AI de mogelijkheden om data te benutten exponentieel heeft vergroot. Wij helpen jullie met het inzichtelijk maken van verzamelde data, identificeren welke aanvullende data nodig zijn voor het maken van de juiste beslissingen en integreren dit in een data-ecosysteem. Of het nu gaat om dashboards voor directe inzichten of het ontwikkelen van AI-tools, wij zorgen dat jullie data volledig benut wordt.

Een robuuste IT-infrastructuur is cruciaal voor de effectiviteit van elk team. Veel organisaties werken met verouderde of suboptimale systemen, vaak zonder dit zelf te realiseren. Dit komt omdat de diepgaande technische kennis buiten hun kernexpertise valt. Wij staan aan jullie zijde om de huidige infrastructuur te beoordelen en adviseren, en leiden jullie naar een geavanceerde omgeving die de efficiëntie en productiviteit biedt die jullie nodig hebben.

Het selecteren en implementeren van kernsystemen zoals ERP of CRM is een uitdaging voor veel bedrijven. Het kiezen van het juiste systeem, vaak beschouwd als het hart van de onderneming, is cruciaal. De realiteit na verkoopgesprekken kan echter verschillen van de verwachtingen, met onvoorziene aanpassingen en kosten. Wij begeleiden jullie door deze complexe processen, gebruikmakend van jullie gedocumenteerde bedrijfsprocessen, om zo de softwareoplossing te vinden die echt past bij jullie behoeften en ambities, vaak tegen een fractie van de kosten van grotere systemen.

Naast onze kernservices staan wij open voor het verkennen van nieuwe technologieën zoals blockchain, die potentieel kunnen bieden voor jullie specifieke situatie. We houden innovaties altijd in het oog en stellen proactief alternatieve technologieën voor wanneer we kansen zien. Zo missen jullie nooit een mogelijkheid om voorop te lopen.

3 Hoe gaan we beginnen?

De screeningsfase!

Bij de start van onze samenwerking ligt de focus op het grondig begrijpen van jouw bedrijf van binnenuit. Dit doen we via een gedetailleerde screening die essentieel is voor het bieden van maatwerkadvies. Door inzicht in de huidige staat van zaken bieden we niet alleen waardevolle analyses, maar ook de kans voor jou om de volledige controle over de technologische toekomst van je bedrijf te nemen.

1 Onboarding

De onboarding sessie is meer dan een introductie; het is een fundament voor onze samenwerking. Tijdens deze sessie delen we niet alleen onze methodieken maar krijg je ook een duidelijk beeld van wat er van jou verwacht wordt. Dit is cruciaal voor het succes van de screeningsfase, waarin we samenwerken om een diepgaand begrip van jouw systemen en processen te ontwikkelen. Door een sterke start zorgen we voor een naadloze integratie van onze diensten met jouw bedrijfsvoering.

2 Informatie verzameling

Na de onboarding volgt de cruciale fase van dataverzameling. Met behulp van ons e-learning platform en Microsoft Forms verzamel je stap voor stap de benodigde informatie. Deze fase is essentieel voor het opstellen van een op maat gemaakt advies, omdat het ons inzicht geeft in de specifieke uitdagingen en behoeften van jouw bedrijf. Alle verzamelde gegevens worden veilig en versleuteld behandeld, waarbij jouw privacy altijd voorop staat.

3 Eerste screeningsdag

De eerste screeningsdag staat in het teken van cybersecurity en IT-infrastructuur. We voeren een gedetailleerde nulmeting uit om de huidige staat van jullie cybersecurity te beoordelen en beginnen met het documenteren van processen. Deze documentatie is niet alleen van cruciaal belang voor de ontwikkeling van een gepersonaliseerde workshop, maar ook voor het leggen van een solide basis voor toekomstige verbeteringen.

4 Tweede screeningsdag

Op de tweede screeningsdag richten we ons op de mogelijkheden van AI en procesautomatisering. Door interactieve workshops met vertegenwoordigers van elke afdeling, identificeren we kansen om processen te stroomlijnen en efficiëntie binnen jouw organisatie te verhogen. Deze dag is ook gewijd aan een grondige data-inventarisatie, die ons helpt een volledig beeld te vormen van jullie huidige situatie en potentieel.

5 Rapportage

Na afloop van de screeningsfase stellen we een uitgebreid rapport samen dat dient als de blauwdruk voor jullie toekomst. Dit rapport bevat een helder overzicht van onze bevindingen en de voorgestelde actiepunten. Door dit rapport voorafgaand aan de strategische vergadering te bestuderen, kom je goed voorbereid naar de discussie over onze gezamenlijke toekomstplanning.

6 Strategie meeting

Tijdens de strategiemeeting nemen we het rapport door en ontwikkelen we samen een toekomstgerichte strategie. Deze sessie is de sleutel tot het vaststellen van onze toekomstige samenwerking, waarbij we gezamenlijk beslissen over de te nemen stappen en hoe we de vastgestelde doelen kunnen bereiken.

4 Hoe gaan we verder?

Na de strategiebepaling en tijdinvestering overgang naar een gestructureerd maandelijks model. Met een duidelijke roadmap voor het komende jaar werken we zowel op locatie als op afstand om de strategische doelstellingen te realiseren en de technologische potentie volledig te benutten.

Flexibiliteit

We zijn flexibel in onze dienstverlening, waardoor we onze werkzaamheden kunnen op- of afschalen op basis van projectvoortgang en ontstane kansen. Zo behoud je zelf de regie over onze samenwerking.

Afgestemd op groei

Onze aanpak is gericht op groei, met prioriteit op cybersecurity en procesoptimalisatie als basis. Vanuit deze stevige fundering bieden we ondersteuning die specifiek is afgestemd op jullie behoeften.

Integratie in je team

Door nauwe samenwerking en regelmatige aanwezigheid binnen jullie bedrijf, integreren we in jullie team. Deze benadering zorgt voor optimale ondersteuning en een lage drempel voor input van iedereen.

Neem nu actie!

Screeningsfase: €3000,-.

Na betaling ontvang je direct een e-mail met toegang tot onze agenda, waar je zelf een geschikte datum kunt kiezen voor je eerste consult.

5 Veel gestelde vragen

Waarom moet ik van te voren betalen? Kan ik ook op factuur betalen?

Wij ontvangen het bedrag graag voorafgaand van de afspraak. Dit zorgt er voor dat onze geheimhouding dan in gaat. Wij zullen veel gevoelige informatie van jullie te weten krijgen en moeten verwerken. 

Het is mogelijk om via factuur te betalen, maar dan moet deze voorafgaand van de eerste afspraak zijn voldaan.

Ons team werkt intensief samen met jullie, zowel fysiek op locatie als digitaal, om zeker te stellen dat de samenwerking soepel verloopt. We zijn regelmatig aanwezig om laagdrempelig contact te bevorderen.

Na het vaststellen van de strategie, volgen we een zorgvuldig geplande roadmap om de gestelde doelen te bereiken, met een mix van werk op locatie en op afstand.

Jullie data wordt veilig opgeslagen in een beveiligde cloudomgeving, toegankelijk via strikte IP- en apparaatwhitelisting en versleuteling, zowel opgeslagen als tijdens het verzenden.

We bieden ondersteuning bij het implementeren van AI en automatiseringsprocessen om jullie operationele efficiëntie te verhogen.

Onze begeleiding omvat het selecteren en implementeren van software die perfect aansluit bij jullie operationele behoeften.

Onze planning is aanpasbaar aan jullie voortgang en kansen, met de mogelijkheid om onze aanwezigheid bij te stellen als dat nodig is.

Ja, inclusief een uitgebreide reeks trainingen en de mogelijkheid om awareness programma’s te integreren in jullie LMS of hulp bij het opzetten ervan.

Onze aanpak past zich dynamisch aan jullie veranderende behoeften en doelstellingen aan.

We helpen bij het ontwikkelen van beleid en processen die zorgen voor naleving van relevante compliance-eisen.