Search
Close this search box.

Transformeer je bedrijf met onze uitgebreide kennisbron voor slechts €50 per maand!

Tech kennis platform

Neem regie over de technologie!
Ons platform bundelt alle essentiële kennis om jullie weerbaar en innovatief te maken. Wij blijven continu nieuwe informatie ontwikkelen en toevoegen, zodat uw organisatie altijd klaar is om risico’s te beheersen en kansen te benutten.

1 Ontketen het Potentieel van uw Bedrijf!

Een Tech Kennisplatform voor Bedrijven, de ultieme bron voor tech- en beveiligingsadvies. Voor slechts €50 per maand biedt ons platform ongekende toegang tot hoogwaardige e-learningmodules, whitepapers, beleidsdocumenten, en interactieve kennis sessies. Met één account voor vijf gebruikers transformeert u uw bedrijfsvoering en versterkt u uw cyberbeveiliging. Begin vandaag nog en zet de eerste stap naar een veiliger, efficiënter en innovatiever bedrijf!

Wij hebben de visie om alle informatie beschikbaar te maken voor ieder bedrijf!

2 Het platform:

Ontdek een uitgebreide verzameling aan e-learning, whitepapers, handleidingen en meer, ontworpen om jouw team te ondersteunen bij het navigeren door complexe technologische en cybersecurity uitdagingen. Word lid en begin vandaag nog met het versterken van jouw technologische strategieën.

Onboarding

Om ervoor te zorgen dat je optimaal profiteert van alle beschikbare informatie en tools, starten we met een uitgebreide onboarding meeting. Tijdens deze sessie:

 1. Introductie tot het Platform: We loodsen je door het platform, laten zien waar je alles kunt vinden en hoe je het meeste uit de beschikbare content haalt.
 2. Gebruikstips: We geven praktische tips en trucs voor het effectief gebruik van onze e-learningmodules, whitepapers en beleidsdocumenten.
 3. Vragen en Antwoorden: Er is ruimte voor al je vragen om direct op weg te kunnen.


Ons doel is om jou en je team een vliegende start te geven, zodat jullie direct kunnen beginnen met het versterken van jullie technologische kennis en beveiliging.

Zeer uitgebreide e-learning modules voor Directie en Management

E-learning Technologie binnen bedrijven

Onze e-learning modules zijn speciaal ontworpen voor directie en managementteams om hun kennis en vaardigheden op het gebied van technologie en beveiliging te versterken. Deze modules bieden diepgaande inzichten en praktische tools om uw bedrijf te leiden in het digitale tijdperk.

Cyber Security Leer hoe je jouw organisatie kunt beschermen tegen cyberdreigingen en implementeer effectieve beveiligingsstrategieën om data en systemen te beveiligen.

AI Ontdek de kracht van kunstmatige intelligentie en hoe je AI-tools kunt inzetten om bedrijfsprocessen te verbeteren en innovatie te stimuleren.

Software Aanbesteden Verkrijg inzicht in effectieve methoden voor softwareontwikkeling en -aankoop, zodat je de juiste keuzes maakt en projecten succesvol uitvoert.

Automatiseren Verhoog de efficiëntie van je organisatie door bedrijfsprocessen te automatiseren, waardoor tijd en middelen worden bespaard en de productiviteit wordt verhoogd.

Procesmapping Leer hoe je bedrijfsprocessen visueel kunt weergeven en optimaliseren om betere inzichten en verbeterde workflows te realiseren.

Data en BI Gebruik data-analyse en business intelligence om beter geïnformeerde beslissingen te nemen en de prestaties van je bedrijf te verbeteren.

IT Krijg een overzicht van IT-infrastructuur en best practices om ervoor te zorgen dat je technologieën efficiënt en effectief beheert.

E-learning Beleid opstellen

Beleid vormt de ruggengraat van elke organisatie, vooral op het gebied van technologie en cybersecurity. Het opstellen van duidelijke richtlijnen en procedures zorgt niet alleen voor naleving van regelgeving, maar ook voor een gestructureerde en veilige werkomgeving. Onze e-learning modules over beleidsvorming bieden praktische begeleiding om essentiële documenten zoals beveiligingsbeleid, incident response plannen en meer effectief op te stellen en te implementeren.

Hieronder vind je een selectie van onze beleids e-learning modules:

Algemeen beveiligingsbeleid

Een solide beveiligingsbeleid vormt de basis van een veilige IT-infrastructuur. Leer hoe je een beleid opstelt dat risico’s minimaliseert en bedrijfsgegevens beschermt.

Incident response plan

Een snel en doeltreffend incident response plan is essentieel voor het beheersen van cyberincidenten. Ontwikkel een plan dat je team voorbereidt op mogelijke dreigingen en de impact minimaliseert.

Business continuity plan

Bescherm je bedrijf tegen operationele verstoringen met een business continuity plan. Leer hoe je voorbereidende maatregelen treft om snel te kunnen herstellen na een crisis.

Third party risk management policy

Effectief risicobeheer begint bij het beheer van derde partijen. Ontwikkel een beleid om externe risico’s te identificeren, te evalueren en te beheersen binnen jouw organisatie.

Kennis

Maandelijkse kennis briefing

Blijf vooroplopen in de dynamische wereld van technologie en cybersecurity met onze maandelijkse kennisbriefing. Ontvang regelmatige updates, nieuwtjes, waardevolle tips en ontdek de nieuwste toevoegingen aan ons platform. Deze briefing houdt jou en je team op de hoogte van essentiële ontwikkelingen die jouw bedrijf helpen excelleren.

Kwartaal Kennis Sessies

Verbeter je inzichten en vaardigheden in technologie en cybersecurity tijdens onze exclusieve kwartaal kennis sessies. Ontmoet experts uit de industrie, leer van hun ervaringen en krijg praktische tips om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Of je nu nieuwe technologieën wilt verkennen, best practices wilt ontdekken of inzichten wilt opdoen in strategische IT-beslissingen, onze sessies bieden waardevolle kennis voor iedereen in jouw organisatie.

Kennisbank

Duik dieper in technologie en cybersecurity met onze uitgebreide kennisbank. Ontdek essentiële begrippen, vind antwoorden op veelgestelde vragen en bekijk opnames van eerdere sessies. Of je nu op zoek bent naar gedetailleerde artikelen, handige FAQ’s of inspirerende opnamens, onze kennisbank biedt de bronnen die je nodig hebt om je kennis te vergroten en je bedrijf te versterken.

Downloads

E-learning te gebruiken in eigen LMS

Deze volledige e-learnings zijn speciaal ontworpen om intern te gebruiken in jouw systemen, zodat jouw team toegang heeft tot uitgebreide kennis en training op belangrijke gebieden.

Cyber security awareness basiskennis

Versterk het bewustzijn van je team met onze diepgaande e-learning over basiskennis van cyber security. Leer essentiële concepten en praktische tips om je organisatie te beschermen tegen cyberbedreigingen.

100 Cyber security microlearnings

Verbeter de kennis van je team over cyber security met onze collectie van 100 microlearnings. Elke microlearning biedt snel en behapbaar inzicht in specifieke onderwerpen, perfect om de dagelijkse bewustwording te vergroten.

Externe AI tools gebruik

Ontdek hoe je externe AI-tools effectief kunt integreren in je bedrijfsprocessen. Leer strategieën en best practices om de voordelen van kunstmatige intelligentie optimaal te benutten voor jouw organisatie.

Whitepapers

Verdiep je kennis met onze uitgebreide collectie whitepapers, die diepgaande inzichten bieden in actuele technologische en beveiligingsvraagstukken. Elk whitepaper is zorgvuldig samengesteld door experts uit de industrie en biedt praktische richtlijnen en strategieën om jouw bedrijf te versterken en te beschermen.

Een greep uit onze selectie:

 • Basisprincipes van Cyber security voor het MKB
 • Alles wat je moet weten en doen voor de NIS2
 • Stel een Incident response plan/team op
 • Hoe beoordeel je technische dienstverleners
 • Wat is de echte potentie van AI
 • Hoe automatiseer je bedrijfsprocessen
 • Wat je moet weten bij software aanbesteding
 • Hoe train je eigen AI modellen? 
 • Hoe ontwikkel je veilige software? 
 • Gids voor veilig identiteits- en toegangsbeheer
 • Wat kan ik met Data? 
 • Hoe moet ik beginnen met data / BI
 • Hoe krijg je regie op technologie? 
 •  Voorspellingen voor de aankomende 3 jaar
 • Wat is blockchain en moet je er wat mee? 

Handleidingen

Handleidingen

Ontdek praktische richtlijnen en stap-voor-stap instructies in onze uitgebreide collectie handleidingen. Deze handleidingen zijn ontworpen om je te helpen bij het implementeren van essentiële technologische en beveiligingspraktijken binnen jouw organisatie.

Een greep uit onze selectie:

  • Cyber security niveau verhogen Praktische tips en strategieën om de cyber security van je organisatie naar een hoger niveau te tillen.

  • Cyber security checklist Controlelijst met belangrijke stappen en maatregelen voor een robuuste cyber security strategie.

  • Zerotrust implementeren Gids voor het implementeren van Zero Trust principes voor een verbeterde netwerkbeveiliging.

  • Process mapping Stap-voor-stap handleiding voor het in kaart brengen van bedrijfsprocessen en optimalisatie van workflows.

  • En nog veel meer Ontdek een verscheidenheid aan handleidingen die je helpen bij het implementeren en verbeteren van technologische en beveiligingspraktijken binnen jouw organisatie.

Cyber Security Awareness Materiaal:

 • Cyber security awareness materiaal

  Versterk het bewustzijn van je team met ons uitgebreide assortiment aan cyber security awareness materiaal. Deze praktische middelen zijn ontworpen om je medewerkers te informeren en te betrekken bij het verbeteren van de cyber security binnen jouw organisatie.

  Een greep uit onze selectie:

  • Posters / flyers Visueel aantrekkelijke materialen om belangrijke veiligheidsboodschappen te communiceren binnen je kantooromgeving.

  • Infographics Overzichtelijke grafische weergaven van complexe cyber security concepten en best practices.

  • Interne checklists Handige checklists om medewerkers te helpen bij het naleven van veiligheidsprocedures en -protocollen.

  • Handleidingen veilige wachtwoorden Instructies en richtlijnen voor het creëren en beheren van sterke wachtwoorden.

  • Incident responseplan flowcharts Flowcharts die de stappen tonen die moeten worden gevolgd bij het detecteren en reageren op cyberincidenten.

  • Presentaties materiaal PowerPoint-presentaties met educatieve inhoud om te gebruiken tijdens cyber security trainingssessies en bijeenkomsten.

Profiteer van ons platform voor slechts 50 euro (excl BTW) per maand (jaarlijkse betaling)

Benut de volledige kracht van ons Tech Kennisplatform en start jouw reis naar technologische regie vandaag nog. Meld je aan via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op om een datum voor de onboarding af te spreken.

5 Veel gestelde vragen

Wat is een Tech Kennisplatform en wat biedt het?

De Tech Kennisplatform is een online bron waar bedrijven toegang hebben tot uitgebreide kennis en tools op het gebied van technologie en cybersecurity. Ons platform biedt onder andere e-learning, whitepapers, handleidingen, en cyber security awareness materiaal.

Door gebruik te maken van ons platform kunnen bedrijven hun kennis over technologische en beveiligingsvraagstukken vergroten, hun IT-processen optimaliseren, en hun team trainen in cyber security awareness en andere belangrijke gebieden.

Ja, ons platform is ontworpen om zowel kleine startups als middelgrote bedrijven te ondersteunen. We bieden praktische en toegankelijke kennis die schaalbaar is voor verschillende bedrijfsgroottes.

Onze kwartaal kennis sessies vinden vier keer per jaar plaats en bieden diepgaande inzichten door experts uit de industrie. Je kunt verwachten dat je nieuwe technologische trends ontdekt, best practices leert, en strategische adviezen ontvangt voor jouw organisatie.

Ja, ons cyber security awareness materiaal zoals posters, checklists en e-mail sjablonen zijn aanpasbaar. Je kunt ze aanpassen met je eigen branding en specifieke richtlijnen voor je medewerkers.

Ja, alle abonnees hebben volledige toegang tot onze collectie whitepapers en handleidingen. Deze documenten zijn inbegrepen in het abonnement op het Tech Kennisplatform.

Op dit moment bieden wij geen accreditatie voor onze e-learning modules. Ze zijn echter ontworpen door experts en bieden waardevolle kennis en praktische vaardigheden die direct toepasbaar zijn binnen jouw organisatie.