Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vebreden van de horizon!

Spreker op je evenement

Ben je op zoek naar een spreker die niet alleen inspireert maar ook waardevolle inzichten biedt op het gebied van technologie, innovatie en cyberveiligheid? Jeremy Loman is beschikbaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Met een breed scala aan expertisegebieden wordt elke presentatie op maat gemaakt om perfect aan te sluiten bij jouw publiek en evenementthema.

1. Op Maat Gemaakte Presentaties

Elke presentatie door ons verzorgt is een unieke ervaring, zorgvuldig afgestemd op de behoeften van het publiek en evenement. Of je nu een lezing wilt over de impact van AI op de toekomstige arbeidsmarkt, de must have kennis van Cyber Security, of een inspirerende sessie over innovatie en groei, Jeremy werkt met jullie samen om de perfecte inhoud te leveren. Zijn interactieve aanpak zorgt voor een levendige en meeslepende ervaring die lang na het evenement nog zal nazinderen.

2. Onderwerpen

Je hebt keuze uit een breed scala aan onderwerpen, waarna in overleg de specifieke boodschap voor uw publiek wordt bepaald. De sessie wordt ontwikkeld rond één of meerdere van de volgende thema’s:

  • Algemene technische infrastructuur
  • Cyber Security
  • Artificial Intelligence (AI)
  • Data en Business Intelligence (BI)
  • Automatisering
  • Innovatie
  • Regie op technologie en groei

 

3. Interactieve sessies

Tijdens interactieve sessies is het streven om het publiek actief te betrekken bij de presentatie. De sessies zijn dynamisch en praktisch, waarbij live demonstraties en voorbeelden direct worden aangepast op basis van input en vragen vanuit het publiek. Dit zorgt voor een levendige en interactieve leerervaring, waarbij deelnemers niet alleen luisteren maar ook deelnemen aan het gesprek. Het kan ook gebeuren dat we een persoon uit het publiek halen en samen on stage bijvoorbeeld alle AI mogelijkheden gaan uitwerken. 

Wij als spreker op jullie evenement?

Als je geïnteresseerd bent in ons als spreker voor jouw evenement, laten we dan eerst jouw wensen en verwachtingen bespreken. Via de knop kun je een afspraak maken voor een online meeting, waar je een datum en tijd kunt kiezen die jou het beste uitkomt. We kijken ernaar uit om je dan te spreken!

Wij delen graag onze kennis met jou!