Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Cyber security voor kleine bedrijven Wij zorgen voor een verhoogde cyber weerbaarheid

Voor kleine bedrijven en freelancers biedt Didev de perfecte oplossing om de cyber security status in kaart te brengen en verbeterpunten aan te pakken. Onze dienstverlening voor kleine bedrijven bestaat uit een screening en advies gesprek, toegang tot een e-learning portal en een follow-up gesprek na 6 maanden. Voor slechts €250,- ontvang je een advies rapport met actiepunten en krijgen ze de benodigde handvatten om hun cyber security op orde te brengen, te houden en blijven te verbeteren.

Hoe en wat?

Jij begrijpt dat het essentieel is voor jouw bedrijf, om bepaalde security controls toe te passen om veilig te werken. Bij Didev begrijpen we dat dit binnen jouw budget moet zijn en dat de kosten nooit hoger mogen zijn dan het risico dat jij loopt. Onze dienstverlening voor kleine bedrijven bestaat uit een professioneel advies gesprek, toegang tot onze uitgebreide e-learning portal en een follow-up gesprek na 6 maanden.

1. Het advies gesprek

Vooraf laten we je een uitgebreide vragenlijst invullen, zodat wij inzichtelijk krijgen hoe de huidige Cyber Security status is. Tijdens het advies gesprek, dat online via Teams zal plaatsvinden, zullen we samen de huidige staat van je cyber security doornemen en de maatregelen die momenteel zijn genomen. Hieruit zullen we een duidelijke baseline schetsen en je ontvangt direct advies en actiepunten.

2. E-learning

Onze e-learning portal biedt een diepgaande kennis van de wereld van hackers, waar je op moet letten, wat je vooral niet moet doen en hoe het wel hoort te zijn. Daarnaast geven we je handvatten voor wanneer je bedrijf groeit, welke keuzes je moet maken en waar je rekening mee moet houden. Afhankelijk van je specifieke sector zullen er ook specifieke modules worden toegevoegd, zoals voor webshops, marketing bedrijven, kantoren en dienstverleners.

3. Follow-up

Na 6 maanden nemen we weer contact met je op om te kijken naar de voortgang en of de gegeven adviezen en actiepunten succesvol zijn geïmplementeerd. Zo kunnen we samen blijven kijken naar wat er moet gebeuren om de continuïteit te waarborgen.

Plan nu een datum in om de Cyber Security naar een hoger niveau te tillen. €250,- (excl. BTW)

Met deze dienst willen wij kleine bedrijven in staat stellen om veilig te werken, zonder dat ze in de kosten worden geslagen. Onze aanpak is speciaal gericht op het kleine bedrijf, met een professionele aanpak en advies op maat. Door de dienstverlening van Didev ben jij altijd verzekerd van de juiste beveiliging, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw bedrijfsvoering.