Cyber security voor kleine bedrijven Wij helpen je weerbaarder te maken!

Hackers discrimineren niet, dus ben je groot of klein? Eenmaal binnen gaan ze kijken wat ze kunnen halen. Dus 100 kleine bedrijven die €1000 euro overmaken is ook een grote vis. 

Voor kleine ondernemingen hebben wij dit product ontwikkeld, bestaande uit een advies gesprek, e-learning en een follow-up. 

Kosten: €250,- (excl. BTW)

Hoe en wat?

Ook kleine bedrijven moeten bepaalde security controls toepassen om veilig te werken. Uiteraard moet dit binnen budget zijn en zal het nooit meer moeten zijn dan het risico dan je loopt. Vaak komt het er op neer dat je zelf bepaalde acties moet uitvoeren. Technische aspecten kunnen wij mee assisteren. 

1. Het advies gesprek

Online via Teams zullen wij de huidige staat doornemen en de maatregelen die op dit moment getroffen zijn. Vanuit hier zullen we een baseline schetsen en je ontvangt direct advies en actiepunten. 

2. E-learning

We nemen je mee in de wereld van hackers, waar je op moet letten, wat je vooral niet moet doen en hoe het wel hoort te zijn. Verder nemen we je mee voor wanneer je groter groeit, welke keuzes je moet gaan maken en waar je rekening mee moet houden.

Op basis van het bedrijf zullen er ook specifieke modules toegevoegd worden, denk hierbij aan webshops, marketing bedrijven, kantoren, dienstverleners etc.

3. Follow-up

Na 3 maanden nemen wij weer contact met je op om te kijken naar het gegeven advies en de actiepunten.