Search
Close this search box.

Toegang tot onze kennis voor iedereen!

Kennis sessies / Online training

Bij Didev zijn we van mening dat kennis delen de sleutel is tot vooruitgang en innovatie. Daarom openen we de deuren van onze kennissessies en online trainingen niet alleen voor onze klanten, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends. Deze sessies zijn ontworpen om je praktische inzichten en vaardigheden te bieden die direct toepasbaar zijn in jouw organisatie of carrière. Stap in een wereld van kennis en ontdek hoe technologie jouw bedrijf of professionele pad kan transformeren.

Alle Kennissessies / Online trainingen

Elke kennissessie of online training bij ons is geprijsd op €100,- per stuk. Echter, voor degenen die zich willen onderdompelen in een breed spectrum aan kennis en alle sessies willen volgen, bieden we een speciale bundelprijs van €400,-. Dit is een uitstekende kans om je vaardigheden te verbreden en te verdiepen tegen een voordelige prijs.

1 Directie en management

Must-have Cyber Security Kennis
Deze sessie is cruciaal voor iedereen in een directie- of managementrol en focust op het ontwikkelen van een fundamentele kennis van cyber security. Deelnemers leren de essentie van het identificeren en begrijpen van cyberdreigingen, het analyseren van hun bedrijfsomgeving, en het ontwikkelen van een strategisch plan om hun organisatie te beschermen tegen cyberaanvallen. Door praktijkgerichte voorbeelden en interactieve discussies krijg je inzicht in hoe je cyberveiligheidsmaatregelen effectief kunt implementeren en beheren.

Datum & Tijd: 16-02-2024 – 14:00 / 17:00
Duur: 3 uur
Prijs: 
€100,-

Potentie van AI:
In deze sessie duiken we diep in de impact van Artificial Intelligence op de zakelijke wereld. Het gaat verder dan de basis en biedt strategieën voor het implementeren van AI binnen jouw bedrijf. We behandelen niet alleen hoe AI banen kan transformeren maar ook hoe het kan bijdragen aan bedrijfsgroei en innovatie. De sessie is ontworpen om je te voorzien van de kennis en tools om AI verantwoord en effectief in te zetten, inclusief het selecteren van de juiste partners en het navigeren door de uitdagingen van AI-integratie.

Datum & Tijd: 20-02-2024 – 14:00 / 17:00
Duur: 3 uur
Prijs: 
€100,-

De Holy Grail van Procesdocumentatie:
Procesdocumentatie is de ruggengraat van elke technologische en operationele verbetering binnen een organisatie. Deze sessie legt uit hoe gedetailleerde en gestructureerde documentatie van processen leidt tot betere prestaties, hogere efficiëntie, en de identificatie van verbeterpunten en innovatiekansen. We zullen praktische methoden en tools verkennen voor het opzetten van effectieve procesdocumentatie, het belang van continu onderhoud, en hoe deze inspanningen ondersteunend zijn aan cyber security, software implementatie, en automatiseringsprojecten.

Datum & Tijd: 23-02-2024 – 14:00 / 17:00
Duur: 3 uur
Prijs: 
€100,-

Automatiseren 101:
Deze kennissessie biedt een grondige introductie tot automatisering in de zakelijke omgeving, waarbij specifiek gekeken wordt naar de rol van AI en andere technologieën in het automatiseren van bedrijfsprocessen. De sessie behandelt de basisprincipes van het identificeren van automatiseringskansen, de implementatie van automatiseringstechnologieën, en hoe deze inspanningen kunnen leiden tot significante efficiëntieverbeteringen en kostenbesparingen. Je leert over de valkuilen en best practices in automatisering, en hoe een strategische aanpak van automatisering kan bijdragen aan de groei en veiligheid van je bedrijf.

Datum & Tijd: 27-02-2024 – 14:00 / 17:00
Duur: 3 uur
Prijs: 
€100,-

2 HR

De rol van HR in Cyber security:
De kennissessie “De rol van HR in Cyber security” richt zich op het verkleinen van de menselijke risico’s in cyberveiligheid. Je leert over het belang van toegangsbeheer, het opzetten van awareness campagnes, en de cruciale rol van HR tijdens cyberincidenten. Deze sessie benadrukt ook het verbeteren van de bedrijfscultuur rondom veiligheid.

Datum & Tijd: 28-02-2024 – 14:00 / 17:00
Duur: 3 uur
Prijs: 
€100,-

Automatiseer je processen:
In “Automatiseer je processen” verkennen we de mogelijkheden van automatisering binnen HR. Van het onboarding proces tot compliance checks, deze sessie laat zien hoe automatisering HR-processen kan stroomlijnen en efficiënter maken. Je leert hoe je zelf kan inventariseren wat er geautomatiseerd kan worden, wat je zelf kan doen en hoe je het automatiseren moet uitzetten bij derde partijen. 

Datum & Tijd: 29-02-2024 – 14:00 / 17:00
Duur: 3 uur
Prijs: 
€100,-

3 Voor iedereen

Hoe communiceer ik effectief met AI?
Leer de kunst van het effectief communiceren met AI, zoals ChatGPT en Bard. Deze sessie geeft inzicht in hoe je jouw vragen en commando’s kunt formuleren om de meest accurate en nuttige antwoorden van AI-tools te krijgen. Ontdek de principes achter AI-communicatie, waardoor je de interactie met deze systemen kunt optimaliseren voor persoonlijk of professioneel gebruik.

Datum & Tijd: 05-03-2024 – 18:00 / 21:00
Duur: 3 uur
Prijs: 
€100,-

Hoe gebruik ik Midjourney, Dalle en andere afbeeldingenerators?
Deze sessie duikt in de wereld van AI-gestuurde afbeeldingengenerators. Je leert hoe je met deze geavanceerde tools kunt communiceren om hyperrealistische afbeeldingen te creëren voor diverse doeleinden. Van het specificeren van je verzoeken tot het verfijnen van resultaten, ontdek de technieken die je nodig hebt om de gewenste visuals te verkrijgen.

Datum & Tijd: 06-03-2024 – 18:00 / 21:00
Duur: 3 uur
Prijs: 
€100,-

Een inzicht in de beste AI-tools
Verken de meest krachtige en invloedrijke AI-tools die beschikbaar zijn. Deze uitgebreide sessie neemt je mee door een zorgvuldig geselecteerde reeks tools (gekozen uit duizenden AI tools), die normaal buiten het bereik van de gemiddelde gebruiker liggen. Leer hoe je deze tools kunt beoordelen en toepassen binnen jouw eigen context, met een focus op het achterliggende mechanisme en potentieel gebruik.

Datum & Tijd: 07-03-2024 – 18:00 / 21:00 
Duur: 3 uur
Prijs: 
€100,-