Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kennis sessie Cyber Security (Gratis) Ontdek de verborgen waarheden over Cybersecurity

Woensdag 09 augustus 14:00 - 17:00

In de snel veranderende digitale wereld van vandaag, kan het een uitdaging zijn om gelijke tred te houden met de constant evoluerende cybersecurity-risico’s. Misschien denk je dat je alles onder controle hebt, of misschien vertrouw je op je IT-team om alles te regelen. Maar is dat genoeg?

Waarom zou je moeten deelnemen?

  • Ontdek de drie pilaren van cybersecurity: Leer hoe IT, externe partijen en je eigen medewerkers samen bijdragen aan de cybersecurity van je bedrijf.
  • Ontmasker misvattingen over cybersecurity: Leer de meest voorkomende misvattingen over cybersecurity kennen en begrijp waarom ze zo gevaarlijk kunnen zijn.
  • Leer van echte casestudies: Ontdek hoe echte bedrijven zijn gehackt en welke lessen je kunt trekken uit hun ervaringen.
  •  

Wat levert je het op?

Na afloop van deze sessie heb je de tools en kennis om je huidige beveiligingsmaatregelen te heroverwegen, risico’s te identificeren en maatregelen te nemen om je bedrijf te beschermen tegen digitale bedreigingen.

Spreker :

Je gids voor deze sessie is Jeremy Loman, een gerenommeerde professional in Cybersecurity met jarenlange ervaring in het veld. Zijn missie is om bedrijven zoals die van jou te helpen hun cybersecurity naar een hoger niveau te tillen.