Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Incompany

Workshop AI

Breng in 5 uur tijd AI naar jouw organisatie. Onze experts nemen jouw team mee in de praktische mogelijkheden van artificiële intelligentie voor het optimaliseren van jouw bedrijfsvoering. De workshop is volledig op maat en op basis van een uitgebreide voorafgaande screening van jouw organisatie. Het doel is dat jij na afloop concreet aan de slag kunt met AI. Wij leren jullie niet alleen over AI met het bedrijf als usecase, er zullen ook concrete plannen worden ontwikkeld. 

1 De workshop

Wil je AI implementeren in je bedrijf? Wij leren jouw team op basis van het bedrijf waarvoor ze werken. We leren jullie niet alleen wat er mogelijk is met AI, we identificeren meteen AI-toepassingen en ontwikkelen plannen die later ingezet kunnen worden.

In de workshop gaan we verder dan tools zoals ChatGPT. We nemen AI-tools mee, maar richten ons vooral op hoe bedrijfs- en werkprocessen geautomatiseerd kunnen worden.

De workshop wordt volledig op maat gemaakt voor jullie organisatie. Hiervoor nemen wij vooraf contact met jullie op om het bedrijf te leren kennen. We inventariseren welke deelnemers en afdelingen betrokken zijn. Die informatie gebruiken we om de workshop af te stemmen op jullie situatie.

De workshop duurt 5 uur en is opgedeeld in 3 onderdelen: training, interactieve workshop en presentatie & terugkoppeling.

Het doel is jullie de benodigde kennis, handvatten en richting te bieden voor AI en de implementatie ervan in jullie organisatie!

Wat kun je verwachten?

  • Maatwerk: We passen de workshop aan op basis van jullie behoeften en vraagstukken.

  • Diepgaande Inzichten: We gaan verder dan de huidige scope in wat mensen nu denken of berichtgeving over krijgt. We laten je de echte potentie van AI zien en laten jullie hier mee werken.

  • Praktische Toepasbaarheid: Direct toepasbare kennis die je kunt gebruiken om jouw bedrijf naar een nieuw niveau te tillen.

  • Waar? Bij jullie op locatie

  • Duur:  5 uur

AI gaat verder dan ChatGPT, de potentie ligt in het automatiseren van processen!

2 Onderdelen

Training – 1 uur

In het eerste uur geven we een training over AI en de mogelijkheden voor jouw organisatie. Je leert wat AI is, wat het kan betekenen voor efficiëntere bedrijfsprocessen en hoe je het kunt implementeren. Zo krijg je de nodige basiskennis om er in de rest van de workshop concreet mee aan de slag te gaan.

Interactieve workshop sessie – 3 uur

Tijdens dit onderdeel gaan we in groepjes van maximaal 20 personen aan de slag met jouw eigen bedrijfscases. We bekijken processen en taken die zich lenen voor automatisering met AI. Samen onderzoeken we de optimale aanpak, formuleren we ideeën en ontwikkelen we concrete plannen die je daadwerkelijk kunt implementeren.

Prestentatie bevindingen en terugkoppeling – 1 uur

Aan het eind presenteert elk groepje de bevindingen en plannen. We geven elkaar feedback en bespreken hoe je de geleerde lessen kunt toepassen binnen de organisatie. Zo kun je na de workshop direct met de input aan de slag.

Boek nu de workshop

 €2000,- Excl BTW

Wij nemen binnen 1 dag contact met je op om de workshop door te spreken. 

Boek een datum minstens 2 weken later. Dit om ons de tijd te geven om de workshop op maat te maken.

3 Veel gestelde vragen

Voor wie is de AI workshop geschikt?

De workshop is geschikt voor organisaties van klein naar groot die nieuwsgierig zijn naar AI en willen onderzoeken hoe ze het kunnen inzetten om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Hoeveel personen kunnen deelnemen? Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen, verdeeld over meerdere afdelingen van uw organisatie.

Jazeker, door van tevoren uitgebreid uw organisatie in kaart te brengen stemmen we de workshop volledig op u af.

Alleen een ruimte waar de groep in terecht kan. Belangrijk is dat er genoeg ruimte is voor alle deelnemers 

Verder heb je als organisatie voornamelijk interesse en nieuwsgierigheid rondom AI nodig. Wij zorgen voor de benodigde hardware en software.

Zeker, tijdens de inventarisatie vooraf kunt u aangeven aan welke bedrijfsprocessen u wil werken tijdens de workshop.

We werken uiteraard onder geheimhoudingsverklaring en behandelen al uw gegevens strikt vertrouwelijk. 

Op het moment van betaling gaat automatisch onze geheimhouding in. Onder de geheimhouding valt simpelweg gezegd dat wij nooit informatie over jullie aan derde partijen delen. Dit doen wij alleen met schriftelijke toestemming vanuit jullie. 

De workshop is incompany en vindt bij voorkeur op uw bedrijfslocatie plaats. Andere opties zijn bespreekbaar, neem hiervoor contact op met Jeremy Loman via Jeremy@Didev.nl