Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe kan ik zorgen dat mijn bedrijfsgegevens beschermd zijn als ik samenwerk met derden?

Er zijn een aantal stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsgegevens beschermd zijn als u samenwerkt met derden:

  1. Gebruik van een beveiligde verbinding: Zorg ervoor dat u altijd een beveiligde verbinding gebruikt wanneer u gegevens met derden deelt, zoals via een Virtual Private Network (VPN) of een beveiligde cloudopslagdienst.
  2. Gebruik van encryptie: Gebruik encryptie om uw gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, zowel tijdens de overdracht als tijdens de opslag.
  3. Beveiligde authenticatie: Zorg ervoor dat alleen gemachtigde personen toegang hebben tot uw gegevens door het gebruik van beveiligde authenticatie, zoals tweestapsverificatie of multifactor authenticatie.
  4. Beperk de toegang tot gegevens: Beperk de toegang tot uw gegevens tot alleen degenen die het nodig hebben voor hun werkzaamheden.
  5. Zorg voor een goede afspraken met de derde partijen: Maak duidelijke afspraken met de derde partijen waarmee u samenwerkt over hoe uw gegevens beschermd moeten worden en hoe deze partijen deze bescherming moeten garanderen.
  6. Maak een incident response plan: Maak een incident response plan voor het geval er iets misgaat met de gegevens die u met derden deelt.
  7. Monitor regelmatig: Monitor regelmatig de activiteiten van derde partijen die toegang hebben tot uw gegevens om er zeker van te zijn dat deze gegevens nog steeds veilig zijn.

Halen jullie alles uit de Technologie en is jullie Cyber Security niveau goed genoeg?

Als dit nog niet het geval is of je weet het niet zeker? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. Wij laten je zien wat er mogelijk is en leren je wat Cyber Security is.