Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tijdelijk on hold

Nieuwe AI Tool voor Darkweb Data Monitoring Revolutionaire Bescherming voor Uw Bedrijfsgegevens

update 05-03-2024:
We hebben tijdelijk de ontwikkeling on hold gezet. De tool scant de gehele darkweb op gelekte data van bedrijven en burgers. Deze informatie is zeer kwetsbaar en dit moet zeer strategisch aangepakt worden. Door gebrek aan tijd hebben we nu niet het vermogen om dit verder uit te werken. We gaan dit in een later stadium weer oppakken. 

Wij zijn enthousiast om de komst van onze nieuwste innovatie aan te kondigen: AI darkweb monitoring, een geavanceerde AI-gedreven oplossing die uw bedrijfsgegevens beschermt tegen de gevaren van het darkweb. 

Wat Biedt AI darkweb monitoring?

  • Proactieve Monitoring: Onze AI-technologie scant het darkweb om uw gelekte of gestolen bedrijfsgegevens te identificeren.
  • Overzicht: Je hebt volledig overzicht over alles wat er op straat ligt over je bedrijf of over jouw als persoon. 
  • Intelligente Wachtwoordanalyse: Ontdek patronen in gelekte wachtwoorden en versterk uw beveiliging met onze geavanceerde patroonherkenning.
  • Directe Waarschuwingen: Wees altijd een stap voor met real-time meldingen over nieuwe bedreigingen of datalekken binnen je bedrijf.

 

Waarom AI darkweb monitoring?

  • Vooruitstrevende Technologie: We gebruiken cutting-edge AI voor snelle en nauwkeurige detectie van risico’s.
  • Op Maat Gemaakte Beveiligingsoplossingen: Ontvang persoonlijke (AI gestuurde) adviezen en actieplannen gebaseerd op uw unieke situatie.
  • Ondersteuning voor Compliance: Blijf up-to-date met de nieuwste beveiligingsstandaarden en regelgevingen.

 

Bereid U Voor op de Toekomst van Cyberveiligheid

Met AI darkweb monitoring zetten we een nieuwe standaard in bescherming tegen datalekken. We nodigen u uit om deel uit te maken van deze baanbrekende stap in bedrijfsveiligheid. Blijf op de hoogte voor meer updates en wees klaar om uw digitale veiligheid naar een hoger niveau te tillen!

Wij verwachten de tool medio 2024 ter beschikking te kunnen stellen!