Start je nieuwe carrière hier!

Ontwikkel je skills en wordt een Tech Strateeg! Wil jij een rooskleurige toekomst in de tech? Wij gaan je hierbij helpen. In 1 jaar leiden wij je op tot het niveau dat wij eisen van onze mensen!

Wat ga je leren? Start je nieuwe carrière hier!

Cybersecurity: Beheers Cybersecurity

Onze opleiding rust je uit met de expertise om na een jaar een grondige nulmeting uit te voeren bij een bedrijf. We onderwijzen je hoe je bedrijfsprocessen en organisaties kritisch kunt analyseren, resulterend in het ontwikkelen van uitgebreide rapportages. Na voltooiing van de opleiding ben je in staat bedrijven te adviseren over verbeteringsprocessen en kun je data efficiënt extraheren uit diverse monitoringtools.

Artificial Intelligence (AI): Leid AI-innovatie

Bij ons leer je niet alleen over de mogelijkheden van AI, maar word je ook opgeleid om AI-projecten te leiden en zelfs eigen AI-tools te ontwikkelen. Je wordt een partner voor bedrijven bij het optimaliseren van hun processen, waardoor ze het maximale uit hun organisatie halen. Hierbij worden mensen ingezet waar hun expertise het meest van waarde is, terwijl machines routinematige taken efficiënt uitvoeren en menselijke processen makkelijker maakt.

Automatisering: Ontketen Automatiseringspotentieel

Je verwerft de vaardigheid om kansen voor automatisering te herkennen en te begrijpen welke tools nodig zijn om dit te realiseren. Of het nu gaat om het deels zelf uitvoeren van automatiseringstaken of het succesvol projectmatig leiden ervan, na onze opleiding beheers je deze cruciale technologische component.

Business Intelligence (BI): Transformeer Data naar Inzicht

Je zult diepgaande kennis verwerven over hoe data functioneert en welke gegevens bedrijven verzamelen. Bovendien leer je kansen te herkennen om extra gegevens te verzamelen en deze geautomatiseerd te koppelen met krachtige BI-tools zoals PowerBI en Tableau. Eenmaal technisch op orde, ben je in staat om de volledige front-end in te richten, zodat data visueel duidelijk en bruikbaar wordt.

Hoe ziet het traject er uit? Wij begeleiden jouw initiatief.

Introductiemaand:

  • We beginnen met een online kick-off meeting waarin we het programma introduceren en je de doelstellingen uitleggen.
  • Je krijgt toegang tot ons e-learningplatform, waar je toegang hebt tot lesmateriaal en documentatie die je nodig hebt om te starten.
  • We nemen persoonlijk contact met je op om je te verwelkomen en je de juiste ondersteuning te bieden.


Doorlopende Activiteiten:

  • We organiseren regelmatige tweewekelijkse online meetings waarin we je de materie leren, instructies geven, vragen beantwoorden en je voortgang bespreken.
  • Ons e-learningplatform stelt je in staat om op je eigen tempo te studeren en opdrachten uit te voeren.
  • We bieden voortdurende ondersteuning en begeleiding via verschillende communicatiekanalen.


Kwartaalvoortgangsmeetings:

  • Elk kwartaal organiseren we persoonlijke voortgangsmeetings om je prestaties, uitdagingen en doelen te bespreken. Dit biedt de mogelijkheid voor individuele feedback en aanpassingen aan het programma.


Beoordeling van Uitgevoerde Opdrachten

We zullen de opdrachten die je voltooit evalueren en beoordelen om je voortgang te meten en je waardevolle feedback te geven over je prestaties.

Waarom dit traject? De Noodzaak van Tech Generalisten

In de wereld van technologie zijn generalisten zeldzaam, maar ze zijn broodnodig om bedrijven echt intelligent te maken. Ieder bedrijf heeft behoefte aan een tech strateeg die handelt in hun belang. Technologie is al een integraal onderdeel van bedrijfsvoering, en die rol zal alleen maar groter worden met de tijd. Helaas constateren we dat veel bedrijven momenteel niet het volledige potentieel uit hun technologie benutten en vaak onvoldoende beveiligd zijn, dit als gevolg van ondeskundige of beperkte IT-partners.

Het IT Bedrijf Paradigma

Je zou IT-bedrijven kunnen zien als organisaties die een selectie van diensten hebben omgezet in producten, en ze kunnen alleen die producten leveren. Het probleem is dat soms de diensten die ze aanbieden verouderd zijn en er zijn nog talloze mogelijkheden buiten het bereik van hun standaard dienstverlening. Ons doel is om elk bedrijf de best mogelijke technologische omgeving te gunnen.

Bij Didev Maken We Het Verschil

Bij Didev begrijpen we de unieke behoeften van bedrijven. Onze tech strateeg opleiding is ontworpen om experts op te leiden die niet alleen de technische aspecten begrijpen, maar ook denken vanuit de bedrijfsstrategie. Wij geloven in het maximaliseren van de waarde van technologie, in het verbeteren van beveiliging en het stroomlijnen van bedrijfsprocessen.

Investering €50,- per maand, maar het wordt gratis als je het volledig afrondt.

We begrijpen dat toegang tot kwalitatief hoogstaand onderwijs van groot belang is. Daarom hebben we ervoor gekozen om ons opleidingstraject vrijwel kosteloos aan te bieden, onder één voorwaarde: je maakt het af.

Een Intensieve Reis

Ons opleidingstraject is intensief en vereist toewijding. Als je het traject voltooit en aan alle eisen voldoet, ontvang je jouw volledige investering terug. We willen de opleiding zo toegankelijk mogelijk maken, maar begrijpen ook dat wanneer iets gratis wordt aangeboden, de betrokkenheid vaak afneemt. Daarom hebben we gekozen voor een maandelijkse investering van slechts €50,- euro.

Een Motiverende Prikkel

Beschouw deze investering als een stimulans om jouw doelen te bereiken. Het is een manier om jezelf gemotiveerd te houden en ervoor te zorgen dat je het traject met succes afrondt. Wij geloven we in jouw potentieel en we zijn er om je te ondersteunen op jouw reis naar tech strateeg.

De toekomst Wat kan je na dit jaar?

Bij Ons Blijven:

Na een succesvolle afronding van ons opleidingstraject is jouw technologische toekomst helder. Als je kiest om bij ons te blijven, openen we de deuren naar een wereld van mogelijkheden. Je krijgt de kans om je expertise en strategisch denkvermogen verder te ontwikkelen binnen ons toegewijde team van technologieprofessionals. Je zult actief betrokken zijn bij uitdagende projecten en de nieuwste technologieën toepassen om bedrijven te helpen groeien en hun volledige potentieel te realiseren.

Bij Een Extern Bedrijf:

We begrijpen dat jouw ambities wellicht elders liggen. Als je de voorkeur geeft aan een rol bij een ander bedrijf, staan we voor je klaar. We zullen nauw met je samenwerken om de beste kansen te identificeren die aansluiten bij jouw vaardigheden en carrièredoelen. Ons uitgebreide netwerk van partnerbedrijven is voortdurend op zoek naar getalenteerde technologische strategen zoals jij. Samen zullen we de perfecte match vinden.

Begin Je Eigen Bedrijf en Werk Samen Met Ons:

Ben je geïnspireerd om je eigen weg te banen in de wereld van technologie? Je hebt de vrijheid om je verworven kennis en vaardigheden te benutten om je eigen bedrijf te starten. Wij zullen jouw allereerste klant zijn en je betrekken bij uitdagende projecten. Samen zullen we jouw ondernemersreis ondersteunen en een partnerschap opbouwen dat gebaseerd is op innovatie en succes.

Schrijf je nu in voor de start van 1 November 2023

Betaal voor het gehele jaar:​ Bespaar 2 maanden

€500,-

Betaal maandelijks Flexibel starten voor iedereen

€50,- per maand

Veel gestelde vragen: Hoe lang, hoeveel tijd, hoe intensief?

Hoe lang duurt het traject?

Ons Tech Strateeg Opleidingstraject is ontworpen om je in slechts één jaar tijd volledig voor te bereiden op een carrière als technologisch strateeg. In dit intensieve traject word je ondergedompeld in waardevolle kennis en praktische vaardigheden om bedrijven te helpen bij hun technologische ontwikkeling.

De tijd die je investeert in het opleidingstraject is grotendeels afhankelijk van jouw eigen gevoel voor technologie en leervermogen. We adviseren echter om minimaal 10 uur per week aan zelfstudie te besteden om het meeste uit het programma te halen. Dit stelt je in staat om diepgaande inzichten te verwerven, complexe concepten te begrijpen en je vaardigheden te ontwikkelen.

Ons opleidingstraject is zeer intensief en vraagt veel van jou als deelnemer. We behandelen uitdagende en diepgaande materie, waardoor een voorliefde voor technologie vrijwel noodzakelijk is. We verwachten dat je je uiterste best doet en actief betrokken bent bij het leerproces. Als je merkt dat je niet kunt voldoen aan de verwachtingen of moeite hebt om bij te blijven, kan het zijn dat we het traject met jou moeten stopzetten.

Ja, naast het e-learning platform en ons communicatieplatform bieden we tweewekelijkse trainingssessies aan. Deze sessies vinden online plaats, maar we organiseren ook regelmatig fysieke bijeenkomsten waar we elkaar kunnen ontmoeten. Daarnaast zullen we aanbevolen webinars en evenementen delen die relevant zijn voor jouw ontwikkeling. Hierdoor krijg je de kans om te leren van experts en deel uit te maken van een gemeenschap van gelijkgestemde professionals.

Tijdens de online meetings is er een mogelijkheid om bepaalde zaken aan het licht te brengen. Persoonlijke begeleiding is er ieder kwartaal. Wij zullen dan 1 op 1 een call met je inplannen. 
In de tussentijd kan je altijd vragen stellen via de mail, meestal heb je binnen 24 uur al antwoord. 

Je moet op zijn minst 17 jaar of ouder zijn. Na afronding van het jaar, ga je een eindopdracht doen, waarbij je onder andere een geheimshouding moet tekenen, want de eindopdracht zal bij een daadwerkelijk bedrijf plaatsvinden. Hiervoor moet je zelf tekenbevoegd zijn en willen we niet via een ouder of voogd dit regelen. 

Na het volledig afronden van je eindopdracht en na de evaluatie, krijg je binnen 2 werkdagen je geld terug gestort op de aangegeven rekening. 

Schrijf je nu in voor de start van 1 November 2023

Betaal voor het gehele jaar:​ Bespaar 2 maanden

€500,-

Betaal maandelijks Flexibel starten voor iedereen

€50,- per maand