Wordt GRATIS een cyber security professional! Wij gaan je helpen om een baan te krijgen in de cyber security

Dit Cyberschool begint 1 maart. Je kan je nu alvast inschrijven!

Intro Start je carrière hier!

Word de cyber security professional die je altijd al wilde zijn met de CyberSchool. Ons unieke online platform biedt een gedegen leerplan waarmee je jezelf kunt ontwikkelen tot een expert op het gebied van cyber security.

Met onze e-learning cursussen kun je de belangrijkste certificeringen halen, zoals CISSP, CCNA en Microsoft Security. Dit zijn certificeringen die gewaardeerd worden door werkgevers en zorgen voor meer kansen op de arbeidsmarkt.

Maar het is niet alleen studeren. De CyberSchool biedt ook praktijkopdrachten en oefeningen om de theorie in de praktijk te brengen. Zo ben je niet alleen gecertificeerd, maar ook operationeel.

Onze dienst is geheel gratis en toegankelijk voor iedereen met technische kennis die een carrière in cyber security ambieert. Aanmelden is simpel en eenvoudig. Meld je vandaag nog aan en start met je ontwikkeling tot de cyber security professional die je altijd al wilde zijn.

Hoe kan dit gratis zijn?

Wij geloven bij CyberSchool sterk in toegankelijkheid en gelijkheid in opleiding. Daarom bieden wij ons platform gratis aan aan iedereen die geïnteresseerd is in een carrière in de cyber security. Wij geloven dat iedereen de kans moet krijgen om zich te ontwikkelen en te groeien in deze belangrijke en snel veranderende industrie.

Ons platform biedt een volledig leerplan voor verschillende certificeringen, zoals CISSP, CCNA en Microsoft security, zodat deelnemers zich kunnen voorbereiden op de echte examens. Hoewel de toegang tot ons platform gratis is, moeten deelnemers wel de examenkosten zelf betalen via de officiële instanties zoals Microsoft, CISSP of Cisco.

We geloven dat een investering in opleiding en certificering zal leiden tot betere kansen op de arbeidsmarkt en een hogere salaris, en we willen dat iedereen deze kansen krijgt. Door het CyberSchool platform gratis aan te bieden, willen we onze steentje bijdragen.