Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wordt in 1 jaar opgeleid tot:

Tech Strateeg

Wil je een toekomst in de Tech, waarbij je bedrijven op strategisch niveau gaat ondersteunen? 

In 1 jaar leiden we je op en maken we je kundig in IT infrastructuur, Cyber Security, AI, Automatiseren en Data.

Voor slechts een investering van €50 euro per maand volg je dit traject. Beter nog, rond je het gehele traject af, dan krijg je het volledige bedrag terug! 

Inschrijving (tijdelijk) gesloten

Ah te laat! Wil je op de wachtlijst? Stuur een bericht via Whatsapp naar 0316 798 000

1 Belangrijke informatie

Kom op de wachtlijst.

De inschrijving is momenteel gesloten. Grote kans bestaat dat wij in de toekomst het traject weer openzetten. Wil je een plaatsje bemachtigen? Stuur dan een bericht via whatsapp naar 0316 798 000

2 Voor wie is dit traject?

Het traject is ontwikkeld dat iedereen die zich kan identificeren met onderstaande eigenschappen het volledig kunnen afronden. Ontbreekt er een eigenschap, ga dan na of je dit kan ontwikkelen. Alle 4 de eigenschappen zijn essentieel! 
(Ook voor als je geen inhoudelijke ervaring hebt!) 

1 Sterk in verbanden leggen

Het kunnen zien en toepassen van verbanden is cruciaal. Jouw vermogen om geleerde kennis te koppelen aan praktische toepassingen in het bedrijfsleven maakt je onmisbaar.

2 probleemoplossend

Uitdagingen en onverwachte situaties zijn onvermijdelijk, vooral in het dynamische veld van cyber security. Een koel hoofd en snelle probleemoplossing zijn onmisbaar.

3 Gevoel voor technologie

Een diepgaande interesse en begrip van technologie zijn essentieel. De technologische wereld is constant in beweging, en jouw leergierigheid houdt je op de hoogste van de laatste ontwikkelingen.

4 Autodidact

Dit traject test je vermogen om zelfstandig nieuwe kennis te verwerven en toe te passen. Een mindset waarin je zelf je leerpad creëert, is van groot belang voor je toekomstige carrière.

3 Wat ga je allemaal leren?

Cyber Security

Onze opleiding rust je uit met de expertise om na een jaar een grondige nulmeting uit te voeren bij een bedrijf. We onderwijzen je hoe je bedrijfsprocessen en organisaties kritisch kunt analyseren, resulterend in het ontwikkelen van uitgebreide rapportages. Na voltooiing van de opleiding ben je in staat bedrijven te adviseren over verbeteringsprocessen en kun je data efficiënt extraheren uit diverse monitoringtools.

Artificial intelligence (AI)

Bij ons leer je niet alleen over de mogelijkheden van AI, maar word je ook opgeleid om AI-projecten te leiden en zelfs eigen AI-tools te ontwikkelen. Je wordt een partner voor bedrijven bij het optimaliseren van hun processen, waardoor ze het maximale uit hun organisatie halen. Hierbij worden mensen ingezet waar hun expertise het meest van waarde is, terwijl machines routinematige taken efficiënt uitvoeren en menselijke processen makkelijker maakt.

Automatiseren

Je verwerft de vaardigheid om kansen voor automatisering te herkennen en te begrijpen welke tools nodig zijn om dit te realiseren. Of het nu gaat om het deels zelf uitvoeren van automatiseringstaken of het succesvol projectmatig leiden ervan, na onze opleiding beheers je deze cruciale technologische component.

Business intelligence (BI)

Je zult diepgaande kennis verwerven over hoe data functioneert en welke gegevens bedrijven verzamelen. Bovendien leer je kansen te herkennen om extra gegevens te verzamelen en deze geautomatiseerd te koppelen met krachtige BI-tools zoals PowerBI en Tableau. Eenmaal technisch op orde, ben je in staat om de volledige front-end in te richten, zodat data visueel duidelijk en bruikbaar wordt.

Bedrijfsprocessen

In onze opleiding richten we ons op het optimaliseren van bedrijfsprocessen door technologie. Je leert hoe je technische oplossingen effectief integreert in verschillende bedrijfsdomeinen. Dit omvat het analyseren en verbeteren van operationele workflows, het verhogen van de productiviteit en het verminderen van kosten door slimme technologie. We bereiden je voor om de spil te zijn tussen technologie en bedrijfsvoering, waarbij je zowel strategisch als praktisch bijdraagt aan een efficiëntere en effectievere organisatie.

Software aanbesteding

Deze module richt zich op de kunst en wetenschap van software aanbesteding. Je leert de fijne kneepjes van het selecteren, implementeren en beheren van bedrijfskritische software zoals ERP (Enterprise Resource Planning) en CRM (Customer Relationship Management) systemen. Daarnaast krijg je inzicht in de beste praktijken voor IT- en beveiligingsoplossingen. Van het beoordelen van bedrijfsbehoeften tot het onderhandelen met leveranciers en het waarborgen van compliance, wij rusten je uit met de kennis en vaardigheden om effectieve en kostenefficiënte softwareoplossingen te realiseren voor elke organisatie.

4 Portofolio opbouwen

Bij CyberSchool geloven we dat het niet alleen gaat om wat je leert, maar ook om hoe je jouw kennis en vaardigheden presenteert. Daarom is een essentieel onderdeel van ons leertraject het opbouwen van jouw persoonlijke portfolio. Dit is geen gewone verzameling van certificaten; het is jouw unieke digitale voetafdruk die jouw groei, vaardigheden en kennis in de wereld van cybersecurity weerspiegelt.

Een Visueel Bewijs van Jouw Vaardigheden

Tijdens het traject werk je aan diverse projecten en opdrachten die jouw begrip en vaardigheden in de praktijk brengen. Elk voltooid project wordt een deel van jouw portfolio. Dit kan variëren van uitgewerkte code tot gedetailleerde beveiligingsanalyses. Jouw portfolio dient als een levend document dat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling in cybersecurity weergeeft.

Gereed voor de Professionele Wereld

Jouw portfolio is meer dan alleen een tool voor persoonlijke reflectie; het is een krachtig middel om je toekomstige werkgevers te overtuigen. In een wereld waar praktische ervaring net zo belangrijk is als theoretische kennis, biedt jouw portfolio een directe kijk op jouw capaciteiten en prestaties. Het is het bewijs dat je niet alleen de kennis hebt, maar deze ook effectief kunt toepassen.

Een aantal onderdelen van je toekomstige portofolio:

 1. Cyber Security Omgeving Je start met het opzetten van een complete cyber security omgeving binnen een sandbox, waarbij je leert alle beveiligingsinstellingen correct toe te passen. Dit project toont jouw vermogen om een veilige digitale omgeving te creëren en te beheren.
 2. Cloud Security Project Dit onderdeel verdiept je kennis in cyber security met een focus op cloudtechnologie, inclusief IP-adressering, subnetting, cloud services, virtuele machines en netwerkverkeer. Een praktisch project dat de basis legt voor jouw begrip van cloud security.
 3. AI Tool Ontwikkeling Na het verkennen van de fundamenten van AI, krijg je de kans om je creativiteit en technische vaardigheden te gebruiken voor het ontwikkelen van een eigen AI tool. Dit project benadrukt jouw innovatieve aanpak en technische bekwaamheid.
 4. Automatiseringsprojecten Je leert hoe je jouw dagelijks leven en werkprocessen kunt automatiseren met technologieën die ook waardevol zijn voor bedrijven. Dit onderdeel van je portfolio demonstreert jouw efficiëntie en de praktische toepasbaarheid van je vaardigheden.
 5. Data Omgeving Project Of je nu kiest voor een van onze data casussen of besluit een geheel eigen data omgeving te ontwerpen, dit project toont jouw vermogen om met grote hoeveelheden data te werken en inzichten te genereren die waarde toevoegen aan elk bedrijf.

5 Hoe ziet het traject eruit?

Introductiemaand:

 • We beginnen met een online kick-off meeting waarin we het programma introduceren en je de doelstellingen uitleggen.
 • Je krijgt toegang tot ons e-learningplatform, waar je toegang hebt tot lesmateriaal en documentatie die je nodig hebt om te starten.
 • Je maakt accounts aan bij verschillende platforms en bereid je voor op de start
 • Na twee weken hebben we de eerste kennissessie
 • We nemen in de eerste maand persoonlijk contact met je op om je te verwelkomen en je de juiste ondersteuning te bieden.


Doorlopende Activiteiten:

 • We organiseren tweewekelijkse online kennissessies waarin we je de materie leren, instructies geven, vragen beantwoorden
 • Ons e-learningplatform stelt je in staat om op je eigen tempo te studeren en opdrachten uit te voeren.
 • We bieden voortdurende ondersteuning en begeleiding via verschillende communicatiekanalen.


Kwartaalvoortgangsmeetings:

 • Elk kwartaal organiseren we persoonlijke voortgangsmeetings om je prestaties, uitdagingen en doelen te bespreken. Dit biedt de mogelijkheid voor individuele feedback en aanpassingen aan het programma.


Beoordeling van Uitgevoerde Opdrachten:

We zullen de opdrachten die je voltooit evalueren en beoordelen om je voortgang te meten en je waardevolle feedback te geven over je prestaties.

Eindopdracht:

Je eindopdracht zal plaats vinden onder begeleiding van één van ons bij een daadwerkelijk bedrijf. Je krijgt een opdracht mee en deze voer je uit. 

Voltooing van het traject:

Nu je klaar bent, gaan we je toekomst bespreken. Je kan bij ons aan het werk of bij één van onze partners. Waar wij ook achter staan is dat je voor jezelf gaat beginnen, wij zullen dan je eerste klant zijn. Uiteraard mag je ook zelf een mooie baan vinden.

Tevens ontvang je de investering van het traject terug gestort op je rekening!

6 Je investering

€600,- euro voor het gehele jaar, dus het kost je €50,- per maand

We begrijpen dat toegang tot kwalitatief hoogstaand onderwijs van groot belang is. Daarom hebben we ervoor gekozen om ons opleidingstraject vrijwel kosteloos aan te bieden, onder één voorwaarde: je maakt het af.

Een Intensieve Reis
Ons opleidingstraject is intensief en vereist toewijding. Als je het traject voltooit en aan alle eisen voldoet, ontvang je jouw volledige investering terug. We willen de opleiding zo toegankelijk mogelijk maken, maar begrijpen ook dat wanneer iets gratis wordt aangeboden, de betrokkenheid vaak afneemt. Het kost je maandelijks slechts €50,- euro. 

Een Motiverende Prikkel
Beschouw deze investering als een stimulans om jouw doelen te bereiken. Het is een manier om jezelf gemotiveerd te houden en ervoor te zorgen dat je het traject met succes afrondt. Wij geloven we in jouw potentieel en we zijn er om je te ondersteunen op jouw reis naar tech strateeg.

Voorwaarden om je investering terug te krijgen:
Je moet het gehele traject afronden. Dit houdt in dat je al het trainingsmateriaal doorloopt of dat je kan aantonen dat je de kennis hebt en dat je alle opdrachten goed uitvoerd. Je wordt hierin uiteraard ondersteund.

7 Je toekomst!

Na het traject ben je er nog niet. Je hebt dan nog veel te leren en dat maken we mogelijk om voor ons te werken of voor één van onze partners. Uiteraard goed betaald. 

Voor ons werken:

Na een succesvolle afronding van ons opleidingstraject is jouw technologische toekomst helder. Als je kiest om bij ons te blijven, openen we de deuren naar een wereld van mogelijkheden. Je krijgt de kans om je expertise en strategisch denkvermogen verder te ontwikkelen binnen ons toegewijde team van technologieprofessionals. Je zult actief betrokken zijn bij uitdagende projecten en de nieuwste technologieën toepassen om bedrijven te helpen groeien en hun volledige potentieel te realiseren.

Bij één van onze partners werken:

We begrijpen dat jouw ambities wellicht elders liggen. Als je de voorkeur geeft aan een rol bij een ander bedrijf, staan we voor je klaar. We zullen nauw met je samenwerken om de beste kansen te identificeren die aansluiten bij jouw vaardigheden en carrièredoelen. Ons uitgebreide netwerk van partnerbedrijven is voortdurend op zoek naar getalenteerde technologische strategen zoals jij. Samen zullen we de perfecte match vinden.

Begin Je Eigen Bedrijf en Werk Samen Met Ons:

Ben je geïnspireerd om je eigen weg te banen in de wereld van technologie? Je hebt de vrijheid om je verworven kennis en vaardigheden te benutten om je eigen bedrijf te starten. Wij zullen jouw allereerste klant zijn en je betrekken bij uitdagende projecten. Samen zullen we jouw ondernemersreis ondersteunen en een partnerschap opbouwen dat gebaseerd is op innovatie en succes.

Begin je toekomst nu!

Zet nu de eerste stap naar jouw toekomst in de techwereld! Ben je klaar om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en een onmisbare tech strateeg te worden? Schrijf je vandaag nog in voor het CyberSchool traject en begin aan een jaar vol groei, uitdagingen en succes. Jouw droomcarrière in de technologie wacht op jou. Mis deze kans niet en meld je nu aan!

Inschrijving (tijdelijk) gesloten

Ah te laat! Wil je op de wachtlijst? Stuur een bericht via Whatsapp naar 0316 798 000

8 Waarom dit traject?

In de wereld van technologie zijn generalisten zeldzaam, maar ze zijn broodnodig om bedrijven echt intelligent te maken. Ieder bedrijf heeft behoefte aan een tech strateeg die handelt in hun belang. Technologie is al een integraal onderdeel van bedrijfsvoering, en die rol zal alleen maar groter worden met de tijd. Helaas constateren we dat veel bedrijven momenteel niet het volledige potentieel uit hun technologie benutten en vaak onvoldoende beveiligd zijn, dit als gevolg van ondeskundige of beperkte IT-partners.

Het IT Bedrijf Paradigma

Je zou IT-bedrijven kunnen zien als organisaties die een selectie van diensten hebben omgezet in producten, en ze kunnen alleen die producten leveren. Het probleem is dat soms de diensten die ze aanbieden verouderd zijn en er zijn nog talloze mogelijkheden buiten het bereik van hun standaard dienstverlening. Ons doel is om elk bedrijf de best mogelijke technologische omgeving te gunnen.

Bij Didev Maken We Het Verschil

Bij Didev begrijpen we de unieke behoeften van bedrijven. Onze tech strateeg opleiding is ontworpen om experts op te leiden die niet alleen de technische aspecten begrijpen, maar ook denken vanuit de bedrijfsstrategie. Wij geloven in het maximaliseren van de waarde van technologie, in het verbeteren van beveiliging en het stroomlijnen van bedrijfsprocessen.

9 Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het traject?

Ons Tech Strateeg Opleidingstraject is ontworpen om je in slechts één jaar tijd volledig voor te bereiden op een carrière als technologisch strateeg. In dit intensieve traject word je ondergedompeld in waardevolle kennis en praktische vaardigheden om bedrijven te helpen bij hun technologische ontwikkeling.

De tijd die je investeert in het opleidingstraject is grotendeels afhankelijk van jouw eigen gevoel voor technologie en leervermogen. We adviseren echter om minimaal 10 uur per week aan zelfstudie te besteden om het meeste uit het programma te halen. Dit stelt je in staat om diepgaande inzichten te verwerven, complexe concepten te begrijpen en je vaardigheden te ontwikkelen.
Bij de eerste kwartaalmeeting gaan we kijken of je kan versnellen. Voor deze personen wordt een speciaal traject in gang gezet en zorgen we ervoor dat je sneller aan de slag kunt! 

Ons opleidingstraject is zeer intensief en vraagt veel van jou als deelnemer. We behandelen uitdagende en diepgaande materie, waardoor een voorliefde voor technologie vrijwel noodzakelijk is. We verwachten dat je je uiterste best doet en actief betrokken bent bij het leerproces. Als je merkt dat je niet kunt voldoen aan de verwachtingen of moeite hebt om bij te blijven, dan kan je een gesprek met ons aanvragen, zodat we je verder kunnen helpen en de route te bepalen

Ja, naast het e-learning platform en ons communicatieplatform bieden we tweewekelijkse trainingssessies aan. Deze sessies vinden online plaats, maar we organiseren ook regelmatig fysieke bijeenkomsten waar we elkaar kunnen ontmoeten. Daarnaast zullen we aanbevolen webinars en evenementen delen die relevant zijn voor jouw ontwikkeling. Hierdoor krijg je de kans om te leren van experts en deel uit te maken van een gemeenschap van gelijkgestemde professionals.

Tijdens de online meetings is er een mogelijkheid om bepaalde zaken aan het licht te brengen. Persoonlijke begeleiding is er ieder kwartaal. Wij zullen dan 1 op 1 een call met je inplannen. 
In de tussentijd kan je altijd vragen stellen via de mail, meestal heb je binnen 24 uur al antwoord. 

Als je tussentijds er achter komt dat dit niet voor jou is weggelegd en je hebt het traject altijd actief  gevolgd, hiermee bedoelen we dat je altijd de benodigde trainingsmateriaal hebt gevolgd en de gegeven opdrachten gemaakt, dan krijg je de rest van het termijn terug. 
Dus als je 8 maanden actief het traject hebt gevolgd, dan krijg je 4 maanden terug. 

Je moet op zijn minst 17 jaar of ouder zijn. Na afronding van het jaar, ga je een eindopdracht doen, waarbij je onder andere een geheimshouding moet tekenen, want de eindopdracht zal bij een daadwerkelijk bedrijf plaatsvinden. Hiervoor moet je zelf tekenbevoegd zijn en willen we niet via een ouder of voogd dit regelen. 

Na het volledig afronden van je eindopdracht en na de evaluatie, krijg je binnen 2 werkdagen je geld terug gestort op de aangegeven rekening. 

Begin je toekomst nu!

Zet nu de eerste stap naar jouw toekomst in de techwereld! Ben je klaar om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en een onmisbare tech strateeg te worden? Schrijf je vandaag nog in voor het CyberSchool traject en begin aan een jaar vol groei, uitdagingen en succes. Jouw droomcarrière in de technologie wacht op jou. Mis deze kans niet en meld je nu aan!

10 Eerst even bellen? Vul onderstaand formulier in

Wij bellen je binnen 1 werkdag terug!