Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cursus voor iedereen met een kantoorbaan

Word Future proof met onze AI training

In een wereld waar AI een steeds grotere rol speelt, is het essentieel om de nieuwste ontwikkelingen te begrijpen en te omarmen. Onze online AI-cursus helpt professionals als jij klaar te zijn voor de AI-gedreven toekomst. Ontdek hoe je je vaardigheden kunt versterken, nieuwe kansen kunt identificeren en je onderscheidend vermogen op de werkvloer kunt vergroten.

Inhoud: 

Investering:

€100,- 

Altijd up to date:

Je krijgt een jaar lang microlearnings met alle ontwikkelingen, handvatten en must have informatie. 

1 Versterk je positie binnen het bedrijf!

Bereid je voor op de toekomst met onze toonaangevende online AI-training. Deze complete en praktijkgerichte cursus is speciaal ontwikkeld om werknemers uit verschillende sectoren klaar te stomen voor de AI-revolutie.

Het interactieve programma bestaat uit live expert-trainingen en diepgaande e-learning modules. Je verkrijgt niet alleen essentiële basiskennis over AI-technologieën, trends en toepassingen, maar leert ook hoe je deze kennis effectief kunt toepassen binnen jouw organisatie.

Wat ga je leren?

AI Basiskennis

 • Begrijp de verschillende soorten AI zoals machine learning, deep learning en natuurlijke taalverwerking
 • Ontdek hoe AI al wordt ingezet binnen marketing, HR, finance, productie en andere branches
 • Krijg inzicht in de revolutionaire kracht en mogelijkheden van AI

Impact van AI op je baan

 • Leer over de verwachte disruptie en veranderingen binnen jouw sector door AI-innovaties
 • Ontdek welke vaardigheden en taken gaan verschuiven of verdwijnen door AI-automatisering
 • Krijg tools en strategieën aangereikt om je onmisbaar te maken met AI-gestuurde inzichten
 • Positioneer jezelf als AI voorloper binnen het bedrijf

Leid of werk mee aan de AI implementatie

We gaan je leren hoe jij er voor kan zorgen en hoe jij het bedrijf kan ondersteunen met de AI transitie en implementatie. Veel bedrijven hebben gebrekkige kennis en met de kennis die wij jou toereiken kan jij het bedrijf meenemen in het automatiseren van bedrijfsprocessen, sterk AI ecosysteem opzetten en wat hier allemaal voor nodig is. 

Praktische AI-toepassingen

 • Maak kennis met populaire AI-tools voor automatisering, analyse, marketing, verkoop en meer
 • Leer hoe je deze tools effectief kunt integreren in bestaande workflows en processen
 • Ontdek manieren om tijd en kosten te besparen met behulp van AI

Carrièremogelijkheden verkennen

 • Verkrijg een AI-mindset en denkkaders om nieuwe kansen te identificeren
 • Leer hoe je kunt profiteren van de explosieve groei van AI-gerelateerde functies
 • Tips voor CV-building en portfolio-ontwikkeling om je AI-skills te etaleren

Na deze training beschik je over een solide basis in AI-concepten en -toepassingen. Je begrijpt de verschuivingen in je sector en beschikt over praktische methodieken om AI-tools optimaal in te zetten ter verbetering van je werk en versterking van je carrièrepositie.

2 De cursus

Online sessies

Tijdens deze interactieve 2 x 4 uur durende online sessie dompelen we je onder in de wereld van AI – toegespitst op jouw functie en carrière. We behandelen de essentiële AI-concepten die je moet kennen en geven je direct toepasbare handvatten om optimaal gebruik te maken van AI binnen je dagelijkse werkzaamheden.

Deze levensechte online sessie legt de basis voor je AI-reis. Na afloop beschik je al over praktische inzichten en bruikbare tools om AI aan te grijpen als een belangrijke nieuwe skillset voor je werk en carrière. Daarnaast is het de perfecte opstap naar de aansluitende e-learning modules voor verdere AI-verdieping.

De modules van de e-learning

Basiskennis AI 

Duik in de fundamenten van artificiële intelligentie. Leer over de verschillende AI-technologieën zoals machine learning, deep learning en natuurlijke taalverwerking. Begrijp hoe ze werken en waar ze voor worden ingezet.

Toekomst van AI

Verken de revolutionaire mogelijkheden van AI en de verwachte impact op verschillende sectoren en het bedrijfsleven. Blik vooruit naar de opkomst van geavanceerde AI-toepassingen en mogelijke ontwikkelscenario’s.

Impact op je baan

Ga dieper in op hoe AI jouw specifieke baan en functie kan beïnvloeden. Ontdek welke taken mogelijk geautomatiseerd raken en waar nieuwe kansen voor waardecreatie ontstaan door AI.

Bereid je zelf voor

Leer wat je moet doen om succesvol te zijn in een AI-gedreven wereld. Ontwikkel de juiste mindset, vaardigheden en strategieën om voor te blijven op de veranderingen.

Kennis en skillset

Krijg inzicht in de cruciale AI-kennis en vaardigheden die gevraagd zullen worden. Van programmeren tot data-analyse – ontdek wat je moet ontwikkelen om interessant te blijven voor werkgevers.

AI tools

Maak kennis met diverse AI-tools voor taken als e-mailschrijven, data-analyse, contentcreatie, klantenservice en meer. Leer ze te gebruiken in je dagelijkse workflow.

Hoe gebruik je deze tools?

Hands-on instructies over hoe je AI-tools effectief kunt inzetten op het werk. Van speech-to-text transcriptie tot geavanceerde taken automatiseren met no-code platforms.

Populaire tools uitgelicht 

Ontdek in detail hoe leidende AI-oplossingen als ChatGPT, DALL-E en anderen werken. Zie demos en ga zelf aan de slag met oefeningen en gebruikscases.

AI transformatieteam 

Wat houdt het in om deel uit te maken van een AI center of excellence? Krijg praktische tips over hoe je AI-adoptie binnen je organisatie kunt stimuleren.

Versterk je positie 

Ontwikkel een AI-mindset en kom te weten hoe je jezelf onmisbaar kunt maken met AI-vaardigheden. Leer je CV en portfolio op te bouwen voor nieuwe AI-gerelateerde carrièrekansen.

AI & ethiek

Behandel de ethische uitdagingen rond AI zoals bias, privacy en veiligheid. Leer over verantwoorde AI-ontwikkeling en hoe je hier als werknemer rekening mee kunt houden.

Praktische voorbeelden 

Talloze real-life cases en use-cases over hoe andere professionals en bedrijven AI succesvol implementeren. Doe inspiratie op voor je eigen AI-toepassingen.

Voorbereiding AI-wereld 

Duik dieper in de verschuivingen die AI zal veroorzaken in de toekomstige arbeidsmarkt. Krijg advies over hoe je hier nu al op kunt anticiperen met continue ontwikkeling.

Informatiebronnen

Een uitgebreide verzameling aan verwijzingen naar boeken, online cursussen, websites en gemeenschappen voor verdere AI-ontwikkeling en een leven lang leren.

Zorg zelf voor je baanzekerheid!

Schrijf je nu in

 €100,-

De eerstvolgende training vind plaats op: 
Vrijdag 26-04-2024 | 18:00 – 22:00