Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Efficiënter werken met de Automatiseren Workshop Identificeer en optimaliseer processen binnen jouw bedrijf

Tijdens onze Automatiseren Workshop ontdek je samen met ons de kracht van procesautomatisering en hoe dit jouw bedrijf kan helpen efficiënter te werken. Onze ervaren trainers werken nauw samen met jou en jouw team om de beste automatiseringsoplossingen voor jouw bedrijf te identificeren en te implementeren.

Wat je kunt verwachten tijdens de workshop :

1. Procesidentificatie:

Samen met jouw team, bestaande uit minimaal één medewerker van iedere afdeling, gaan we de huidige bedrijfsprocessen analyseren en identificeren welke processen in aanmerking komen voor automatisering.

2. Prioritering:

We helpen je bij het prioriteren van de processen die de meeste impact zullen hebben op de efficiëntie en productiviteit van jouw bedrijf.

3. Oplossingsstrategie:

Onze trainers zullen verschillende automatiseringsoplossingen presenteren en bespreken welke het beste aansluiten bij jouw bedrijfsbehoeften en doelstellingen.

4. Implementatieplan:

We werken samen met jou en jouw team om een gedetailleerd implementatieplan op te stellen, zodat je precies weet welke stappen er nodig zijn om de automatiseringsoplossingen succesvol te implementeren.

5. Ondersteuning en opvolging:

Na de workshop blijven we betrokken en bieden we ondersteuning bij het implementeren van de automatisering. We volgen de voortgang op en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Kosten :

€1000,- dit is inclusief voorbereiding, dagdeel workshop en uitwerking van plannen en advies.

Let's get started

Automatiseren@didev.nl
0316 – 798 000

Investeer nu in de toekomst van jouw bedrijf en ontdek hoe automatisering jouw organisatie naar een hoger niveau kan tillen.