Zoek
Sluit dit zoekvak.

Webinar: Potentie van AI voor bedrijven Ontdek de Kracht van AI voor Jouw Bedrijf

Wil je de transformatieve kracht van Kunstmatige Intelligentie (AI) voor jouw bedrijf ontdekken? Duik met ons diep in de wereld van AI in dit boeiende en praktische webinar.

Over het webinar:

In dit webinar ontrafelen we de mysteries rond AI. We geven je een eenvoudige uitleg van wat AI is, hoe het werkt, en de verschillende soorten AI die momenteel in gebruik zijn. Je krijgt een overzicht van krachtige AI-tools zoals ChatGPT, Bard en Midjourney, en leert hoe deze jouw bedrijfssucces kunnen bevorderen.

We laten je ook zien hoe AI kan helpen bij het stroomlijnen, verbeteren en zelfs volledig overnemen van bedrijfsprocessen. Van Microsoft’s Copilot tot AutoGPT, je leert over de laatste AI ontwikkelingen die bedrijven ten goede komen.

Ontdek hoe AI een cruciale rol kan spelen in verschillende afdelingen zoals administratie/finance, sales, marketing, klantenservice, productontwikkeling, HR, risicobeheer, cyberbeveiliging en besluitvorming.

Wat je leert:

Tijdens dit webinar krijg je een introductie in AI-implementatie en leer je hoe je eigen AI-modellen kunt trainen. We bespreken ook de risico’s van AI en geven je een kijkje in onze visie op de toekomst van AI.

Case Studies:

We illustreren alles wat je leert met boeiende case studies uit de echte wereld. Deze zullen je helpen om de potentie van AI in de praktijk beter te begrijpen.

Vragen?

Het webinar wordt afgesloten met een Q&A sessie waar je al jouw vragen kunt stellen. We willen ervoor zorgen dat je weggaat met een helder begrip van hoe AI jouw bedrijf ten goede kan komen. Mocht je vraag niet tijdens de webinar besproken hebben, beantwoorden wij deze achteraf via mail

Doe mee aan deze boeiende reis in de wereld van AI en ontdek hoe het jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen. Meld je nu aan en begin jouw AI-reis met ons!

Data: