Search
Close this search box.

Word in 3 maanden AI ready

Ontdek hoe jouw webshop kan profiteren van de kracht van kunstmatige intelligentie.

Voor slechts €250,- (excl. BTW)

Download nu de whitepaper: De echte potentie van AI

Deze whitepaper behandelt de impact en voordelen van Artificial Intelligence (AI) op bedrijfsprocessen en legt uit hoe bedrijven AI kunnen integreren en zo bedrijfsprocessen kunnen automatiseren voor optimale efficiëntie en groei. 

1 Wat Is Ons AI Ready Programma?

Ons AI Ready programma, speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote webshops. In de snel veranderende wereld van e-commerce is het essentieel om voorop te blijven lopen met de nieuwste technologieën. Kunstmatige intelligentie (AI) biedt ongekende mogelijkheden om je bedrijfsprocessen te optimaliseren, je klantenservice te verbeteren en je verkoop te verhogen.

Ons AI Ready programma helpt jouw webshop om binnen drie maanden volledig AI-ready te worden. We bieden een gestructureerd en praktisch trainingsprogramma dat je stap voor stap begeleidt bij het integreren van AI in je bedrijfsvoering.

Voordelen van ons programma:

 • Kennis opdoen: Wij leren je alles wat je moet weten, zodat je zelf kan automatiseren of weet hoe je iemand anders het moet laten doen (zoals ons ;-) )
 • Verhoogde Efficiëntie: Automatiseer routinetaken en bespaar kostbare tijd.
 • Verbeterde Klantbeleving: Gebruik AI om je klanten beter te begrijpen en persoonlijke ervaringen te bieden.
 • Concurrentievoordeel: Blijf je concurrenten voor door geavanceerde AI-technologieën te benutten.
 • Schaalbaarheid: Groei je bedrijf zonder een evenredige stijging van operationele kosten.

"Verlies geen kostbare tijd - begin vandaag nog met het transformeren van jouw webshop met AI!"

2 Wat Kun Je Verwachten?

Ons AI Ready programma is zorgvuldig ontworpen om jouw webshop binnen drie maanden volledig AI-ready te maken. Hieronder vind je een overzicht van wat je kunt verwachten tijdens elk deel van het programma:

Elke woensdag een online meeting

Elke woensdagavond van 19:00 tot 21:00 uur organiseren we een online meeting. Tijdens deze sessies leren we je nieuwe vaardigheden en kennis, maar we activeren je ook om direct actie te ondernemen. Je krijgt concrete actiepunten die je meteen kunt toepassen om je webshop AI-ready te maken.

Documentatie

Je krijgt toegang tot alle benodigde documenten, zoals handleidingen, stappenplannen en checklists. Deze materialen helpen je bij het voltooien van de uitvoerende taken en zorgen ervoor dat je altijd een duidelijk en gestructureerd plan hebt om te volgen.

 

E-learning

Alles wat we bespreken tijdens de meetings is terug te vinden in de e-learningmodule. Zo kun je op elk moment de materie doornemen, herhalen en in je eigen tempo leren. Onze e-learning biedt je de flexibiliteit om te leren waar en wanneer het jou uitkomt.

 

Maand 1: Basis van AI, Cybersecurity en Process Mapping
 • Introductie tot Kunstmatige Intelligentie: Leer de basisprincipes van AI en ontdek de verschillende toepassingen binnen e-commerce.
 • Voordelen van AI voor Webshops: Begrijp hoe AI je kan helpen om je bedrijfsprocessen te optimaliseren, klanttevredenheid te verhogen en je omzet te vergroten.
 • Cybersecurity: Begrijp de belangrijkste overwegingen op het gebied van cybersecurity en hoe je de privacy van je klanten kunt waarborgen.
 • Process Mapping: Krijg inzicht door het in kaart brengen van je bedrijfsprocessen om gebieden te identificeren waar AI het meeste voordeel kan bieden.
 • Datamanagement en AI: Leer hoe je data effectief kunt verzamelen, beheren en analyseren om waardevolle inzichten te verkrijgen.
 • Invoering van AI-tools: Ontdek welke AI-tools beschikbaar zijn en hoe je deze kunt implementeren in je webshop.
 • Automatisering van Processen: Krijg inzicht in hoe je routinetaken kunt automatiseren om tijd en kosten te besparen.
 • Automatiseringstools: Leer over de beste tools om automatisering in je webshop te implementeren en te beheren.
 • Integratie van AI in Marketing: Leer hoe je AI kunt gebruiken om je marketingcampagnes te personaliseren en te optimaliseren.
 • AI-gedreven Klantenservice: Ontdek hoe je AI kunt inzetten om je klantenservice te verbeteren, bijvoorbeeld door het gebruik van chatbots.
 • Zelf Automatiseren: Leer hoe je zelf automatiseringstools kunt inzetten om je webshop efficiënt te runnen.
 • Automatisering Uitbesteden: Begrijp wanneer en hoe je automatiseringsprocessen kunt uitbesteden aan externe experts voor optimale resultaten.
 • Evaluatie en Optimalisatie: Leer hoe je de prestaties van je AI-strategieën kunt monitoren en optimaliseren voor continue verbetering.

Schrijf je nu in!

€250,- Exclusief BTW
Vol = Vol
Traject start op:  7 augustus

Wat je krijgt:

1. Wekelijkse online meetings met live sessies en interactieve webinars.
2. Toegang tot alle benodigde documenten zoals handleidingen, stappenplannen en checklists.
3. Volledige toegang tot onze e-learningmodule met alle besproken onderwerpen en materialen.

3 Add-ons

Neem na de inschrijving contact op voor de mogelijkheden

Eenmalige sessie vooraf: €150

Een één-op-één sessie van één uur waarin je specifieke vragen kunt stellen en begeleiding krijgt voor een goede start.

Maandelijkse meeting: €100 per maand

Maandelijkse één-op-één sessies van één uur. Ideaal voor regelmatige check-ins en doorlopende begeleiding. Minimaal 3 maanden

Wekelijkse meeting: €350 per maand

Wekelijkse één-op-één sessies van één uur. Dit biedt intensieve begeleiding en ondersteuning in de uitvoering. Minimaal 3 maanden

4 Vervolg

Na het succesvolle afronden van ons AI Ready programma, sta je voor de keuze: ga je zelf verder met automatiseren of besteed je het uit aan onze experts? Beide opties hebben hun eigen voordelen.

Zelf Automatiseren

 • Controle en Flexibiliteit: Jij hebt de touwtjes in handen en bepaalt zelf het tempo.
 • Kostenbesparing: Door zelf de automatiseringen uit te voeren, kun je op externe kosten besparen.
 • Blijvende Toegang tot Resources: Gebruik onze handleidingen en e-learning modules om je kennis up-to-date te houden.

Uitbesteden aan Ons

 • Efficiëntie en Zekerheid: Wij zorgen ervoor dat de automatiseringen snel en effectief worden uitgevoerd, met de garantie dat de kosten snel worden terugverdiend.
 • Expertise en Ondersteuning: Profiteer van onze diepgaande kennis en ervaring om complexe automatiseringen probleemloos te implementeren.
 • Focus op Kernactiviteiten: Jij kunt je concentreren op de groei en strategie van je bedrijf, terwijl wij de technische details regelen.

5 Veel gestelde vragen

Wat houdt het AI Ready programma precies in

Het AI Ready programma is een drie maanden durend traject speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote webshops. Het helpt je om kunstmatige intelligentie effectief te integreren in je bedrijfsvoering. Dit omvat wekelijkse online meetings, toegang tot documentatie, en een uitgebreide e-learningmodule.

Het programma is bedoeld voor webshops met 1 tot 20 medewerkers die hun processen willen optimaliseren, klanttevredenheid willen verhogen en hun concurrentiepositie willen versterken door middel van AI.

We raden aan om wekelijks ongeveer 2 tot 3 uur te reserveren voor de online meetings en het bestuderen van de e-learningmaterialen. Dit kan variëren afhankelijk van je eigen tempo en de mate waarin je de actiepunten implementeert.

De tijd van de actiepunten hangt af van jullie scope! 

Geen probleem! Alle sessies worden opgenomen en je kunt ze op elk gewenst moment terugkijken via de e-learningmodule. Zo mis je nooit belangrijke informatie.

Het basistarief is €302,50 per maand (inclusief BTW), wat alle standaardonderdelen van het programma dekt. Optionele add-ons voor persoonlijke begeleiding kunnen extra kosten met zich meebrengen, afhankelijk van de gekozen frequentie (eenmalig, maandelijks, of wekelijks).

Aanmelden is eenvoudig! Klik op de [Schrijf je nu in]-knop op deze pagina, vul je gegevens in, en je ontvangt direct een bevestiging en verdere instructies per e-mail.

Na de drie maanden heb je de mogelijkheid om door te gaan met persoonlijke begeleiding of andere vervolgprogramma’s die we aanbieden. Dit kan op projectbasis, tegen een uurtarief of op resultaatgebaseerde basis. Als je ons inschakelt om te automatiseren voor jou, weet dan dat wij alleen werkzaamheden uitvoeren die de investering terugverdienen.